Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Klavye erkeği Allah in sarhoşu iste ben ona kötü bir laf bile etmedim baktım bana ve loser e küfür etti shel hemen konuya gelip 3 gün ban atti ondan sonra ben hesabi kapadım sinirden dayanamıyorum çünkü bu tür insanları görünce laf yapıyorlar ben kimsenin ailesine sövecek insan değilim ee sen de biliyorsun ki sanalda herkes erkek laf ebeliği yapıyorlar reelde olsak cesaret edebilirler mi sence
Abi adam ailevi degerlerime sövdü 3 gün ban yedi daha bende betkom tombaladan yasaklandim küfür yedigimle kaldım valla

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Ya bi kaybol tekrar söylüyorum sitede canli desteğe bağlanıp bilgi al kimse seni cekim için de aramaz
Valla Erhan abi sizin tayfanin NBA kombinleri güzel oluyor ödül bile kazandım birkere ama artık olmuyor birkere senden maç almıştım tuttu

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
O klavye erkeği gelsin bana kabadayılık yapsın ben burada ağzımı açarım O bir kelime etmez net konuşuyorum gelsin bak çünkü adresini biliyorum ya ne yapacağımı çok iyi biliyor 😄
Valla abi bu kırığın adını merak ettim

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Valla Erhan abi sizin tayfanin NBA kombinleri güzel oluyor ödül bile kazandım birkere ama artık olmuyor birkere senden maç almıştım tuttu
Cok kişiye mac verdim ben burda kimseden de bir talebim olmadi bu cuta bile 3 4 defa bana yazdi mac verdim ona adam gelip sonra laf etti bana hayat işte insanı iyilikten sogutuyorlar

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Cok kişiye mac verdim ben burda kimseden de bir talebim olmadi bu cuta bile 3 4 defa bana yazdi mac verdim ona adam gelip sonra laf etti bana hayat işte insanı iyilikten sogutuyorlar
Bizim bir abinin biladi var derdi biri dustumu bir tanede gotune sen vur derdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...