Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Bende yatiyom abiler hadi görüşürüz ins yarin

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,727
2,367
113
Ulan verabet ne gudubetsin 4 saat oldu çekim gelmedi

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Bugün bir şey gördüm 2 kalık ifşamı ifşa diyordu kimleri bu
Forumda çok kişiye destek olan biri hatta çok iyi niyetli biri sürekli millet onun bu zafindan yararlanıp borc istiyorlar sonra vermiyorlar bu adam da hakli olarak İsyan ediyor dost ben kimler olduğunu biliyorum ama açıklamak istemiyorum

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Borç alıp da vermeyen namussuzdur bu kadar net
Adam dusun ki dost 2k para için bile gelsin bana sovsun diyor ben insan olarak utandım valla neyse demekki karakterden yoksun çok insan varmış 2 kuruş para için bile bu lafları yutabilen kendini insan zanneden mahlukatlar varmış tek diyeceğim şey Allah ıslah etsin onları

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,073
32,278
113
Adam dusun ki dost 2k para için bile gelsin bana sovsun diyor ben insan olarak utandım valla neyse demekki karakterden yoksun çok insan varmış 2 kuruş para için bile bu lafları yutabilen kendini insan zanneden mahlukatlar varmış tek diyeceğim şey Allah ıslah etsin onları
Sen cut ile mi atıştın en son

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Bu adamdan borç alıp vermiylermumis

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Sen cut ile mi atıştın en son
Klavye erkeği Allah in sarhoşu iste ben ona kötü bir laf bile etmedim baktım bana ve loser e küfür etti shel hemen konuya gelip 3 gün ban atti ondan sonra ben hesabi kapadım sinirden dayanamıyorum çünkü bu tür insanları görünce laf yapıyorlar ben kimsenin ailesine sövecek insan değilim ee sen de biliyorsun ki sanalda herkes erkek laf ebeliği yapıyorlar reelde olsak cesaret edebilirler mi sence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...