- 17,161
- 14,021
- 113
Uyudu o galiba ya@dextermorgan cevrimi tamamladık 8 k vse söyle maçını basalım burdakilere dsgıralım cigara parası çıksın
Uyudu o galiba ya@dextermorgan cevrimi tamamladık 8 k vse söyle maçını basalım burdakilere dsgıralım cigara parası çıksın
Sana değil bana demiş baksana oraya okusanaMurom @dextermorgan bana demiş herhalde severim kendisini iyi bir dost
Yok yok bana dedi muro oSana değil bana demiş baksana oraya okusana
Aynen abi daha düşük kesen de var adam iş yok der 50 lira irsaliye keser berbercinin elinde bırak berberciyi abi 🤣🤣Berberi vuracağım buradaki zorla tıraş ettireceğim para vermeyeceğim namussuza hak ediyor harbiden 50 lira mı kesiyorlar böyle
Yok yok bende şimdi dikkatli okudım muroya demişYok yok bana dedi muro o
İyi Bunu bana söyledin sen yaAynen abi daha düşük kesen de var adam iş yok der 50 lira irsaliye keser berbercinin elinde bırak berberciyi abi 🤣🤣
Belkide sana demiş murom dostumuz ince kalpli bişeye darılmış olsbilirSana değil bana demiş baksana oraya okusana
Evet evetYok yok bende şimdi dikkatli okudım muroya demiş
Olur arada böyle yanlış anlaşılmalarEvet evet
Ya bırak abi berberciye sarma şimdi 🤣🤣İyi Bunu bana söyledin sen ya
Ben kimseye tepki göstermem gösterdiğim zaman zaten ortaya konuşurum direkt bozarım kim olursa olsun yani ha kimse benim babamın oğlu değil yanlış anlamayın beni herkes için geçerli Bu ben buyum Kral ama bu şekil çocuk gibi yani çekip gitmesi bir acayibime geldi sonuçta değeri vardı gözümde bu şekilde olmadıYok yok bende şimdi dikkatli okudım muroya demiş
Bol şans dostum
Bol şans üstad 🤩
Ya herkes bir değil muro olır böyle şeylerBen kimseye tepki göstermem gösterdiğim zaman zaten ortaya konuşurum direkt bozarım kim olursa olsun yani ha kimse benim babamın oğlu değil yanlış anlamayın beni herkes için geçerli Bu ben buyum Kral ama bu şekil çocuk gibi yani çekip gitmesi bir acayibime geldi sonuçta değeri vardı gözümde bu şekilde olmadı
Hallederiz murom sonra şimdi şurays bakslımBen kimseye tepki göstermem gösterdiğim zaman zaten ortaya konuşurum direkt bozarım kim olursa olsun yani ha kimse benim babamın oğlu değil yanlış anlamayın beni herkes için geçerli Bu ben buyum Kral ama bu şekil çocuk gibi yani çekip gitmesi bir acayibime geldi sonuçta değeri vardı gözümde bu şekilde olmadı
Apo en iyi sen beni tanıyorsun kimseye tahammülüm yok Apo'ya o arkadaşı Sevmesem zaten bunları da yazmazdım takmazdım kendime tahammülüm yok kimseyle uğraşamam Apo az çok Ayıksın bana neyse kendi bilir yaYa herkes bir değil muro olır böyle şeyler
Hastasıyım onun ya dayımdır Ya
Kahpelik yokkkHastasıyım onun ya dayımdır Ya