- 3,668
- 2,324
- 113
Apo dayı mesela roll takip yapıyorsunuz ya nereden takip ediyorsunuzYa herkes bir değil muro olır böyle şeyler
Apo dayı mesela roll takip yapıyorsunuz ya nereden takip ediyorsunuzYa herkes bir değil muro olır böyle şeyler
Bu adamın sesini duyunca kendime geliyorum biliyor musunKahpelik yokkk
Benim idölüm dü askerden gelince sokak ta görseydin beni keşke abi 🤣Bu adamın sesini duyunca kendime geliyorum biliyor musun
Ben seni bildiğimden dolayı dedimApo en iyi sen beni tanıyorsun kimseye tahammülüm yok Apo'ya o arkadaşı Sevmesem zaten bunları da yazmazdım takmazdım kendime tahammülüm yok kimseyle uğraşamam Apo az çok Ayıksın bana neyse kendi bilir ya
MaçtanApo dayı mesela roll takip yapıyorsunuz ya nereden takip ediyorsunuz
Ya apo dayı ciddi soruyorum maç koliktenmi takip ediyorsunuz yoksa sitelerden felan mı takip edelim bizdeMaçtan![]()
Siteden yeğen en hızlısıYa apo dayı ciddi soruyorum maç koliktenmi takip ediyorsunuz yoksa sitelerden felan mı takip edelim bizde
Tamamdır dayımSiteden yeğen en hızlısı
Moralim hiç yok Biliyor musun@Muroo1988 yeşillendirelim şu kuponu murooo
Çok zor maç yaaSakatlandı ulan futbolcu
Orta sahadan ileri gitmiyor futbolcularÇok zor maç yaa
Yav anonim ortam iki gülelim eğlenelim diyoruz durduk yere birileri sataşıyor, deva isteyene bela olurum, sıkıntı yok 😄😄Sen o çocukla makara yapma boşver dost
Hadi şansınız bol olsun Ben film izliyorum biraz film izledim moralim düzelsinOrta sahadan ileri gitmiyor futbolcular
Grinin elli tonu önerşmdirHadi şansınız bol olsun Ben film izliyorum biraz film izledim moralim düzelsin
Sağol abi tamamdırHadi şansınız bol olsun Ben film izliyorum biraz film izledim moralim düzelsin
500 e ben kendim atarim gol