- 17,158
- 14,018
- 113
Gören amca kötürüm kalırÇıkar amcalara göster apo dayı 🤣🤣
Gören amca kötürüm kalırÇıkar amcalara göster apo dayı 🤣🤣
Apo dayıGören amca kötürüm kalır
A k saç sakal birbirine girmiş deli olacağım ya tıraşlar Ne kadar oldu 1 milyar diyorlar doğru mu 900 1000 arası iyice bokunu çıkardılar ülkeninGören amca kötürüm kalır
Ya gece gece günaha sokma şimdi biziApo dayı
Benim sanatçım yaYa gece gece günaha sokma şimdi biziarka gıcırtısı hiç bişeye benzemez
Bizim berber yoluna çıkmış 800 yapmış tası koyup jiletle kesicem cezaevi usulüA k saç sakal birbirine girmiş deli olacağım ya tıraşlar Ne kadar oldu 1 milyar diyorlar doğru mu 900 1000 arası iyice bokunu çıkardılar ülkenin
Murom ben traş edeyim altlı üstlü 200 spineA k saç sakal birbirine girmiş deli olacağım ya tıraşlar Ne kadar oldu 1 milyar diyorlar doğru mu 900 1000 arası iyice bokunu çıkardılar ülkenin
Ne gıcırtısı apo dayı anlamadım 🤣Ya gece gece günaha sokma şimdi biziarka gıcırtısı hiç bişeye benzemez
Harbiden öyle olmuş ya 900.000 lan bunlar ne ayak yaBizim berber yoluna çıkmış 800 yapmış tası koyup jiletle kesicem cezaevi usulü
Amasörler yeğen inip kalkarkenNe gıcırtısı apo dayı anlamadım 🤣
Abi slotcusuna denk gelirsen jojodan iki kot verelim tıraş eder 🤣Harbiden öyle olmuş ya 900.000 lan bunlar ne ayak ya
Haykırdım apo dayı ya sabah sabah 🤣🤣🤣🤣🤣 vâr olAmasörler yeğen inip kalkarkenyav dur be kardeşim
Şaka maka bir yana da harbiden Yani bu ne zam yani öyle nereye kadar yani saç tıraşına bak 20 liraya oluyordum hatırlıyorum 1.000 lira nerede 20 lira verdiAbi slotcusuna denk gelirsen jojodan iki kot verelim tıraş eder 🤣
Yav dost nereyeSana değilde benim yazdığıma sanırım tepkili bugün biraz mesafeli gibiydi bana bilmeden bişey yaptım heralde anlamadım neyse geceniz güzel olsun hepinizin
Nerden uydurdun bunu şimdi sen allab aşkına 😂Sana değilde benim yazdığıma sanırım tepkili bugün biraz mesafeli gibiydi bana bilmeden bişey yaptım heralde anlamadım neyse geceniz güzel olsun hepinizin
Ne yaparsa bizim insanımız bize yapar berberin çırağı fatura kesiyor kaç yazıyon lan dedim günlük 50 diyor adam vergi kaçıyor fiş yok bir şey yokŞaka maka bir yana da harbiden Yani bu ne zam yani öyle nereye kadar yani saç tıraşına bak 20 liraya oluyordum hatırlıyorum 1.000 lira nerede 20 lira verdi
İşte böyle yazıp gittikleri zaman insan deli oluyor ya kendi kafasında kurmuş bir şeyler gitti Nasıl oluyor bu anlamadım açıklama da yapmadı Kime gönül koydu kim ne olduNerden uydurdun bunu şimdi sen allab aşkına 😂
Berberi vuracağım buradaki zorla tıraş ettireceğim para vermeyeceğim namussuza hak ediyor harbiden 50 lira mı kesiyorlar böyleNe yaparsa bizim insanımız bize yapar berberin çırağı fatura kesiyor kaç yazıyon lan dedim günlük 50 diyor adam vergi kaçıyor fiş yok bir şey yok
Murom @dextermorgan bana demiş herhalde severim kendisini iyi bir dostİşte böyle yazıp gittikleri zaman insan deli oluyor ya kendi kafasında kurmuş bir şeyler gitti Nasıl oluyor bu anlamadım açıklama da yapmadı Kime gönül koydu kim ne oldu