Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,630
2,300
113
Berberi vuracağım buradaki zorla tıraş ettireceğim para vermeyeceğim namussuza hak ediyor harbiden 50 lira mı kesiyorlar böyle
Aynen abi daha düşük kesen de var adam iş yok der 50 lira irsaliye keser berbercinin elinde bırak berberciyi abi 🤣🤣

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,928
32,178
113
Yok yok bende şimdi dikkatli okudım muroya demiş
Ben kimseye tepki göstermem gösterdiğim zaman zaten ortaya konuşurum direkt bozarım kim olursa olsun yani ha kimse benim babamın oğlu değil yanlış anlamayın beni herkes için geçerli Bu ben buyum Kral ama bu şekil çocuk gibi yani çekip gitmesi bir acayibime geldi sonuçta değeri vardı gözümde bu şekilde olmadı

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,158
14,018
113
Ben kimseye tepki göstermem gösterdiğim zaman zaten ortaya konuşurum direkt bozarım kim olursa olsun yani ha kimse benim babamın oğlu değil yanlış anlamayın beni herkes için geçerli Bu ben buyum Kral ama bu şekil çocuk gibi yani çekip gitmesi bir acayibime geldi sonuçta değeri vardı gözümde bu şekilde olmadı
Ya herkes bir değil muro olır böyle şeyler

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,708
13,065
113
Hallederiz murom sonra şimdi şurays bakslım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...