Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,803
3,281
113
Beyler kumar bırakılır mı? Mesela uyuşturucu bağımlılığının asilabilecegini düşünüyorum lakin kumar çok başka seviye bence be. Ve bence lobiler sağlık sistemlerini baskiliyor çok fazla gelir elde edilen bir sektör oldugu icinne diyosunuz
Tuşlu telefona geç işine gücüne bak kararliysan bırakırsın , uyuşturucu farklı cok daha ağır

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,605
113
O zaman benimki büyük başarı anasını satayım 2011'den beri Hem o Hem o ikisini birden devam ettiriyorum 😄
Kral biz de aynı ama inan o dediğimi 5 ay kullanmasam hatırlamam ki hatırlamıyorum lakin kumar öyle değil telefonu yanına almadan bir yere çıkmak gibi eksik hissediyorsun. Eksikliğini hissediyorsun sürekli

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,819
32,108
113
Kral biz de aynı ama inan o dediğimi 5 ay kullanmasam hatırlamam ki hatırlamıyorum lakin kumar öyle değil telefonu yanına almadan bir yere çıkmak gibi eksik hissediyorsun. Eksikliğini hissediyorsun sürekli
Ya gözünü seveyim dur ya 5 ay kullanmasam hatırlayamıyorsun ha Ulan ben 6 sene 7 sene kullanmayıp da geri dönen adamları gördüm yanlış anlama beni asıl o dediğin şey hiç unutulmuyor beyinde bir kere okumuş beyin onu Hafıza kartı gibi devamlı sinyal veriyor 😄

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,605
113
Ya gözünü seveyim dur ya 5 ay kullanmasam hatırlayamıyorsun ha Ulan ben 6 sene 7 sene kullanmayıp da geri dönen adamları gördüm yanlış anlama beni asıl o dediğin şey hiç unutulmuyor beyinde bir kere okumuş beyin onu Hafıza kartı gibi devamlı sinyal veriyor 😄
Vallaha bende durum böyle benim sinapslar arasındaki boşluklar kumarla dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...