- 62,849
- 32,128
- 113
Roket Roma ne varsa yemin ediyorum 1 lira Yatırım yok sen var ya Nasıl bir adamsın ya neyse sağlık olsun gelir inşallah
Roket Roma ne varsa yemin ediyorum 1 lira Yatırım yok sen var ya Nasıl bir adamsın ya neyse sağlık olsun gelir inşallah
Vay arkadaş kime güvenicezRoket Roma ne varsa yemin ediyorum 1 lira Yatırım yok sen var ya Nasıl bir adamsın ya neyse sağlık olsun gelir inşallah
Tuşlu telefona geç işine gücüne bak kararliysan bırakırsın , uyuşturucu farklı cok daha ağırBeyler kumar bırakılır mı? Mesela uyuşturucu bağımlılığının asilabilecegini düşünüyorum lakin kumar çok başka seviye bence be. Ve bence lobiler sağlık sistemlerini baskiliyor çok fazla gelir elde edilen bir sektör oldugu icinne diyosunuz
Kimseye güvenmeyeceksinVay arkadaş kime güvenicez
Benim yerimde olsa ne yapar o onu anlamadım hem onun dediği hem kumar oynuyorum nasıl olacakTuşlu telefona geç işine gücüne bak bırakırsın , uyuşturucu farklı daha ağır
O zaman benimki büyük başarı anasını satayım 2011'den beri Hem o Hem o ikisini birden devam ettiriyorum 😄Benim yerimde olsa ne yapar o onu anlamadım hem onun dediği hem kumar oynuyorum nasıl olacak
Birini bırak deseler hangisi daha kolay olur senin içinBenim yerimde olsa ne yapar o onu anlamadım hem onun dediği hem kumar oynuyorum nasıl olacak
Kral biz de aynı ama inan o dediğimi 5 ay kullanmasam hatırlamam ki hatırlamıyorum lakin kumar öyle değil telefonu yanına almadan bir yere çıkmak gibi eksik hissediyorsun. Eksikliğini hissediyorsun sürekliO zaman benimki büyük başarı anasını satayım 2011'den beri Hem o Hem o ikisini birden devam ettiriyorum 😄
İkisi de kolay değil aynı seviye harmanlıktan ölüyorum Bak Bugün sabaha kadar yatmayacağım meselaBirini bırak deseler hangisi daha kolay olur senin için
Kumardır bana göre diğerini 11 sene takıldım kumar bırakılır diğeri zorBirini bırak deseler hangisi daha kolay olur senin için
Ya gözünü seveyim dur ya 5 ay kullanmasam hatırlayamıyorsun ha Ulan ben 6 sene 7 sene kullanmayıp da geri dönen adamları gördüm yanlış anlama beni asıl o dediğin şey hiç unutulmuyor beyinde bir kere okumuş beyin onu Hafıza kartı gibi devamlı sinyal veriyor 😄Kral biz de aynı ama inan o dediğimi 5 ay kullanmasam hatırlamam ki hatırlamıyorum lakin kumar öyle değil telefonu yanına almadan bir yere çıkmak gibi eksik hissediyorsun. Eksikliğini hissediyorsun sürekli
Vallaha bende durum böyle benim sinapslar arasındaki boşluklar kumarla doluYa gözünü seveyim dur ya 5 ay kullanmasam hatırlayamıyorsun ha Ulan ben 6 sene 7 sene kullanmayıp da geri dönen adamları gördüm yanlış anlama beni asıl o dediğin şey hiç unutulmuyor beyinde bir kere okumuş beyin onu Hafıza kartı gibi devamlı sinyal veriyor 😄
Kitapsız jojo da 45 lira 15 orana basmıştım geçen gün gelmiş 670 lira dedim 1k yapıp çekeyim senide göreyim ya çıldırcam 950 de kaldı çıkmadı cinnet geçittircek banaBak şimdi param olsa çıkacağım dışarıya bir tur atıp geleceğim
Yani bencede öyleKumardır bana göre diğerini 11 sene takıldım kumar bırakılır diğeri zor
Sıfırladın mıKitapsız jojo da 45 lira 15 orana basmıştım geçen gün gelmiş 670 lira dedim 1k yapıp çekeyim senide göreyim ya çıldırcam 950 de kaldı çıkmadı cinnet geçittircek bana