- 3,559
- 2,233
- 113
Kotu atarsın abi burayaAleykümselam Kral adam ın dibi
Kotu atarsın abi burayaAleykümselam Kral adam ın dibi
Niye ne olduMoralim çok bpzuk muro
OkeyKotu atarsın abi buraya
Aleyküm selam reisSelamün aleyküm güzel insanlar @Muroo1988 hayırlı geceler murom
Burada ol Belki şu betor spin'den çekeriz ya inşallah nakittir buAleyküm selam reis
500hediyen@Muroo1988 abi kotu unutma betorspinin
Bitmiş 🤣🤣500hediyen
Bu yatırım kağıtlı geldi holigan'a bak ya arka arkaya bastım vermedi ya500hediyen
Bitmemiş o yatırımlı yaBitmiş 🤣🤣
Hadi yaBitmemiş o yatırımlı ya
Burdan bi arkadala güvendik hesabından bonus aldık 3 saatir cevap vermiyor bize İfşa edicem bekliyorum sadece biraz dahaNiye ne oldu
Hepimizin tanıdıgı birBurdan bi arkadala güvendik hesabından bonus aldık 3 saatir cevap vermiyor bize İfşa edicem bekliyorum sadece biraz daha
Ya sen nasıl öyle bir hataya düşüyorsun bana dm'den Yazsana bakayım Kim oHepimizin tanıdıgı bir
Hangi bonusu aldın öyle bir şey olduğu zaman söyle bana ben sana vereyim hesabı sen niye uğraşıyorsun kiHepimizin tanıdıgı bir
Hadi ya reisBurdan bi arkadala güvendik hesabından bonus aldık 3 saatir cevap vermiyor bize İfşa edicem bekliyorum sadece biraz daha
Oynuyordur reis büyük ihtimal o bonusu sen yaz ismini buraya 3 saat olmuşBurdan bi arkadala güvendik hesabından bonus aldık 3 saatir cevap vermiyor bize İfşa edicem bekliyorum sadece biraz daha
Bekliycem dost belki bi aksilik olmuştur başına bişry gelmiştir diyoru. BekliyelimOynuyordur reis büyük ihtimal o bonusu sen yaz ismini buraya 3 saat olmuş
Sen bilirsin reis genede inşallah yalancı biz çıkarızBekliycem dost belki bi aksilik olmuştur başına bişry gelmiştir diyoru. Bekliyelim
Dm'den yazsana kim olduğunuBekliycem dost belki bi aksilik olmuştur başına bişry gelmiştir diyoru. Bekliyelim