- 62,813
- 32,106
- 113
Ya bizim de morallerimizi bozdunuz ha ben gidiyorum ya
Bekliyelim murom ben sana yazıcam birazdanYa bizim de morallerimizi bozdunuz ha ben gidiyorum ya
İnşallah düşündüğüm kişi değildirGerçekten yazık yani yanılırız umarım
Bizim konudan değil dimiİnşallah düşündüğüm kişi değildir
Evet tahminimde yanılmam ya Tam tahmin ettiğim gibi inşallah gelir gelmezse var ya bak ne oluyoBizim konudan değil dimi
Ah dostum bana yazsana böyle şeyleri yada muro var rulling var niye yabancı ile yapıyorsunBurdan bi arkadala güvendik hesabından bonus aldık 3 saatir cevap vermiyor bize İfşa edicem bekliyorum sadece biraz daha
nescafe dostluğumuzun daha önce muhabbeti varmış bizden önce benden önce yani ona bir şey diyememAh dostum bana yazsana böyle şeyleri yada muro var rulling var niye yabancı ile yapıyorsun
Bundan sonra öyle yaparıxAh dostum bana yazsana böyle şeyleri yada muro var rulling var niye yabancı ile yapıyorsun
Tamamdır o zaman inşallah yanlış bir durum yoktur ortadanescafe dostluğumuzun daha önce muhabbeti varmış bizden önce benden önce yani ona bir şey diyemem
Roketten mi aldınız yoksa dostBundan sonra öyle yaparıx
Yok dost başka site yarın öğlene kadar cevao vermesse ifşa ederimRoketten mi aldınız yoksa dost
Miktar kaca kadar çıktınız telefon falan yokmu hiç eder parayı sabahaYok dost başka site yarın öğlene kadar cevao vermesse ifşa ederim
@KANSIZ mı reıs bende ulasamıyorumYok dost başka site yarın öğlene kadar cevao vermesse ifşa ederim
12 binMiktar kaca kadar çıktınız telefon falan yokmu hiç eder parayı sabaha
bu roketbet'de 2500'e 2500 mü veriyorBundan sonra öyle yaparıx
Evetbu roketbet'de 2500'e 2500 mü veriyor
İyi para umarım döner12 bin