- 63,548
- 32,651
- 113
Gönderse süper olacak da göndermez yaİptal etmedi bekliyorum abi valla
Gönderse süper olacak da göndermez yaİptal etmedi bekliyorum abi valla
GöndermezGönderse süper olacak da göndermez ya
Bilmiyorum da Ahmet bir ara daha böyle bir site vardı ertesi gün akşama doğru millete göndermeye başladıGöndermez
Bilmiyorum da Ahmet bir ara daha böyle bir site vardı ertesi gün akşama doğru millete göndermeye başladı
Lise öğrencisi açsa Mesela örnek veriyorum yatırımlı yapardı ona emin ol deneme bonusu niye yatırımsız versin ki kendini ortaya çıkarsınReis sabah da dedik 3 5 tane lise öğrencisinin açtığı site hala ödeme mi bekliyorsunuz canını yediklerim
Bir bakmışsın gelmişReis sabah da dedik 3 5 tane lise öğrencisinin açtığı site hala ödeme mi bekliyorsunuz canını yediklerim
E şu saate kadar ödemeyen şimdi öder mi bence hayır, belki data toplayıp farklı şeyler yapıyorlar illaha yatırımlı yaparak kazanacak diye bir kaide yokLise öğrencisi açsa Mesela örnek veriyorum yatırımlı yapardı ona emin ol deneme bonusu niye yatırımsız versin ki kendini ortaya çıkarsın
masterde ne var kankaMaster üyelik varmı abi
Bir şey Yok dostmasterde ne var kanka
B** gibi oyunda aldım 4 liradan çevirin oyuna girmeden 180 ödedi lan şaşırdımVermıyot jojo kod
Güzel abi kupon parası ciktiB** gibi oyunda aldım 4 liradan çevirin oyuna girmeden 180 ödedi lan şaşırdım
banada mail gelmiş betkolikten ne verdi sanaBetkolik'te mail atmış şans şarkı ekledik diye giriyorum mesaj kısmında da var site içi şans çarkına giriyorum hiçbir şekilde yok canlaya yazıyorum sayfayı yeniliyor yeniliyorum hiçbir şekilde görünmüyor daha sonra diyor görünecek dalga mı geçiyorsunuz dedim
Sen şarkı verdi şimdi Hakkı verdi 100 TL çıktı ulan 1000 TL gördüm nasıl sevindim biliyor musun bu da gazino'da geçerli Yapamam Bunu 3.500 çekimli diyor 35 kat çevrimi var diyorbanada mail gelmiş betkolikten ne verdi sana
Hangi şarkı ?Sen şarkı verdi şimdi Hakkı verdi 100 TL çıktı ulan 1000 TL gördüm nasıl sevindim biliyor musun bu da gazino'da geçerli Yapamam Bunu 3.500 çekimli diyor 35 kat çevrimi var diyor
gözlerde gitmiş senin knkSen şarkı verdi şimdi Hakkı verdi 100 TL çıktı ulan 1000 TL gördüm nasıl sevindim biliyor musun bu da gazino'da geçerli Yapamam Bunu 3.500 çekimli diyor 35 kat çevrimi var diyor
Çok zor reisSen şarkı verdi şimdi Hakkı verdi 100 TL çıktı ulan 1000 TL gördüm nasıl sevindim biliyor musun bu da gazino'da geçerli Yapamam Bunu 3.500 çekimli diyor 35 kat çevrimi var diyor