- 7,833
- 3,470
- 113
Baştacisin abi her zaman gelBoşvir matı rafık entebe gelicim lahmacun ısmarlarmısın
Baştacisin abi her zaman gelBoşvir matı rafık entebe gelicim lahmacun ısmarlarmısın
Balcan kebabı yiyek bizBoşvir matı rafık entebe gelicim lahmacun ısmarlarmısın
@Muroo1988 abimde gelicekBalcan kebabı yiyek biz
İbo parti olur ozaman puhahaha Muro abi daha bizle bir görüntülü konuşmuyor kalmış yanımıza gelici@Muroo1988 abimde gelicek
Almasaydın keşke abi balıkçı hasan attıJojo yine kot attı ama bu oyunda almıyor
Almadım Zaten geçen gün iki kere oyuna soktu 225 lira para verdiAlmasaydın keşke abi balıkçı hasan attı
Gitmiş kodu nereye yazmış 😂😂 yemin üstüne yazmışAlmadım Zaten geçen gün iki kere oyuna soktu 225 lira para verdi
Bugün 1000 TL bulursam o maç mojobet vardı ya 100 Spin 10 liradan Çevrim şartsız onu alacağım yaGitmiş kodu nereye yazmış 😂😂 yemin üstüne yazmış
Bana at sonra bende alayımBugün 1000 TL bulursam o maç mojobet vardı ya 100 Spin 10 liradan Çevrim şartsız onu alacağım ya
Bana at sonra bende alayım![]()
Bitmedi mi abi hala oBugün 1000 TL bulursam o maç mojobet vardı ya 100 Spin 10 liradan Çevrim şartsız onu alacağım ya
Alamazsın ki sana özel dedi özellikle aradığı numaraya özel aradığı numaraya özel liste varmışBana at sonra bende alayım![]()
Yok Kral dedi 24 saat içinde yatıramazsan dedi canlı desteğe bağlanın dedi böyle böyle söyleyin dedi 100 tipin 10 TL'den numaranız zaten kayıtlı dedi listede direkt ekleme olacak dedi yatırmadan önce de sorabilirsiniz diyorBitmedi mi abi hala o
En kötü 600 700 vermesi lazım spinden oda en kötüsüPragmatikte verse iyi olurdu da egt'de veriyor bugün bulursam Para alacağım Bak sana ekran atarım yüz Spin 10 liradan
Bakalım işteEn kötü 600 700 vermesi lazım spinden oda en kötüsü
Ne yaptın siteye çekimi iptal ediyor musun yineEn kötü 600 700 vermesi lazım spinden oda en kötüsü
İptal etmedi bekliyorum abi vallaNe yaptın siteye çekimi iptal ediyor musun yine