Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
1,529
113
Reis sabah da dedik 3 5 tane lise öğrencisinin açtığı site hala ödeme mi bekliyorsunuz canını yediklerim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Reis sabah da dedik 3 5 tane lise öğrencisinin açtığı site hala ödeme mi bekliyorsunuz canını yediklerim
Lise öğrencisi açsa Mesela örnek veriyorum yatırımlı yapardı ona emin ol deneme bonusu niye yatırımsız versin ki kendini ortaya çıkarsın

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
1,529
113
Lise öğrencisi açsa Mesela örnek veriyorum yatırımlı yapardı ona emin ol deneme bonusu niye yatırımsız versin ki kendini ortaya çıkarsın
E şu saate kadar ödemeyen şimdi öder mi bence hayır, belki data toplayıp farklı şeyler yapıyorlar illaha yatırımlı yaparak kazanacak diye bir kaide yok

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Betkolik'te mail atmış şans şarkı ekledik diye giriyorum mesaj kısmında da var site içi şans çarkına giriyorum hiçbir şekilde yok canlaya yazıyorum sayfayı yeniliyor yeniliyorum hiçbir şekilde görünmüyor daha sonra diyor görünecek dalga mı geçiyorsunuz dedim

Ozkan42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,011
96
48
Betkolik'te mail atmış şans şarkı ekledik diye giriyorum mesaj kısmında da var site içi şans çarkına giriyorum hiçbir şekilde yok canlaya yazıyorum sayfayı yeniliyor yeniliyorum hiçbir şekilde görünmüyor daha sonra diyor görünecek dalga mı geçiyorsunuz dedim
banada mail gelmiş betkolikten ne verdi sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...