- 15,855
- 9,788
- 113
Extrabet den bahsediyoruz demiNe multisi hesabım bile yoktu
Extrabet den bahsediyoruz demiNe multisi hesabım bile yoktu
Güzel tespitMulti denedin o zaman
EvetExtrabet den bahsediyoruz demi
Niye sıfırladın parayı söyleseydin ben kimlik atardım 😄Ne multisi hesabım bile yoktu multi olsa eklemez
Garip
Nasıl hesabın yok lan pokerci o sitede 🤣 şaşırdım
Kımlık neyse de selfıe ıstıyorNiye sıfırladın parayı söyleseydin ben kimlik atardım 😄
Hadi ulaştır bana rol dünden beri yatmamışım kafamı kırmam lazım şimdi lasistan'ın kuponu gelirse DM atacak öyle dedi bakalım
Valla yok böyle bı sıtr olduğunu bıke yenı gördüm 12 senedır varıx dıyolarNasıl hesabın yok lan pokerci o sitede 🤣 şaşırdım
O kupon un gelme ihtimaliyle Aston maçınin gelme ihtimali ile aynı gibi be muroHadi ulaştır bana rol dünden beri yatmamışım kafamı kırmam lazım şimdi lasistan'ın kuponu gelirse DM atacak öyle dedi bakalım
Atsaydın musti belki ilgili birim karıdır iş koyar belki sana 🤣Kımlık neyse de selfıe ıstıyor
Yok valla kimlik yeni yeniledim 1 k ıcın atmam 5 k ıcın olsa atarım dedim zatenAtsaydın musti belki ilgili birim karıdır iş koyar belki sana 🤣
Hiç belli olmaz ya gelir yaO kupon un gelme ihtimaliyle Aston maçınin gelme ihtimali ile aynı gibi be muro
Bak sen 🤣🤣Yok valla kimlik yeni yeniledim 1 k ıcın atmam 5 k ıcın olsa atarım dedim zaten
Whatsapı sildim telefonu kapalı numaraya yönlendirdim ilk aşamayı böyle yaptım. Sonra çocukları arayıp ne ölünüze ne ölüme dedim buda ikinci aşamaydı muro yavaş yavaş kayboluyorumGüzel tespit
Lan jojo bedavaya hiç ettik ya Uyku sersemi var ya benim kara gömleğe ev sahibine karşılıklı gol oynayıp vazgeçtimBak sen 🤣🤣
Benden kolay kolay kimlik istemez hiç bir site en dandık site bile istemez bunlar isteyince şaşırdımBak sen 🤣🤣
Böyle diyorHiç belli olmaz ya gelir ya
Bu illet yüzünden dim miWhatsapı sildim telefonu kapalı numaraya yönlendirdim ilk aşamayı böyle yaptım. Sonra çocukları arayıp ne ölünüze ne ölüme dedim buda ikinci aşamaydı muro yavaş yavaş kayboluyorum
Gömleği ev sahibinemi verdin abi naptın 🤣Lan jojo bedavaya hiç ettik ya Uyku sersemi var ya benim kara gömleğe ev sahibine karşılıklı gol oynayıp vazgeçtim