- 7,771
- 3,413
- 113
Tamam abi bu kodu vermedi 5 6 gibi verir insBol sans kardesim ben alamiyom kof gece almistim vermiyor
Jojo: Gokhanduguncu
Olursa paslarsin saolasin
Tamam abi bu kodu vermedi 5 6 gibi verir insBol sans kardesim ben alamiyom kof gece almistim vermiyor
Jojo: Gokhanduguncu
Olursa paslarsin saolasin
Yok jojo 1.5 verdi çekmedim mal gibi fenere attımDeveci wiski al bizde gelirdik
Fener alir 2x iyidirYok jojo 1.5 verdi çekmedim mal gibi fenere attım
Onunda AMK ozaman
Vallahi Olsa atardım ya bandırma atsaydı olurcaktı da atmadıLa bi 50 lira atin jojoya yokmu deliricem sinirlerim bozuldu
Ev 2 golmu bekliyon muroVallahi Olsa atardım ya bandırma atsaydı olurcaktı da atmadı
İlk yarı bir buçuk üstü girmiştik 1 1 penaltı aldı 1 1 yaptı sonra golü iptal etti ilk yarıyı öyle bitirdi Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördümEv 2 golmu bekliyon muro
O simend icardi birer gol atar@Muroo1988 abi jojonun hangi 1000 oranı bi ihtimal da olsa gelebilir
Telefonu elimden bırakıp mutfağa gittim kot atmış her seferinde aynısını oluyor abiMatbet kodlarını alamıyorum ya
Alamadım ki vermiyor kiTelefonu elimden bırakıp mutfağa gittim kot atmış her seferinde aynısını oluyor abi
Nalet gelsin valla abi alsan bi dert almasan bi dert adamlar iyi prim kastıAlamadım ki vermiyor ki
Yok ki 200 TL atabiliyorsun at oraya ikiyuz yok mu sende hesabındaJojodan 50 atesleyinde ibana yollayayim bakiye müsait olan varsa
Jojo ne güzel oyunda Hatta alamadık ya
Adam ya
Ben kaybedecek maçı oynamam kral yaAdam ya
Onların kazanamayacağı macı yokBen kaybedecek maçı oynamam kral ya