- 63,307
- 32,391
- 113
Bugunde içmesem foruma biraz ara vereceğimBugün gene kıtlık zamanı var
Bugunde içmesem foruma biraz ara vereceğimBugün gene kıtlık zamanı var
Deveci ahmet iki tane kot almış jojonunBugunde içmesem foruma biraz ara vereceğim
Anlamadım ki sabahkini de aldıDeveci ahmet iki tane kot almış jojonun
Peş peşe almış vallaAnlamadım ki sabahkini de aldı
Sende öylesin dostum seviliyorsunuz
Sende öylesin abi baş tacısın
Ben bunu boşuna yazmam etiketleyeyim emin ol adamın hammaddsiniz üçünüz de ulan yine maddeyikattık 😄😄😄Sende öylesin dostum seviliyorsunuz
Ben?
Üçünün yeri ayrı bende
Beni bı yere sıkıştıramiyon muÜçünün yeri ayrı bende
Yok Kral Bunlar harbiden adam gibi adam Kendini beğenmeyen insan parayı bulup da kendini kaybetmeyen insanlardan delikanlı adamın Hastasıyız bizdeBeni bı yere sıkıştıramiyon mu
Vaybe hiç değerimiz yokmusYok Kral Bunlar harbiden adam gibi adam Kendini beğenmeyen insan parayı bulup da kendini kaybetmeyen insanlarla
Değer değil Kansız Onların yeri ayrı bende şu dakika para vursam bak emin ol buna bu üç kişi bir kişi daha var ilk DM atacağım adamlarVaybe hiç değerimiz yokmus
Benim gibi parayı bulup götü kalkanlara da selam olsun moroooYok Kral Bunlar harbiden adam gibi adam Kendini beğenmeyen insan parayı bulup da kendini kaybetmeyen insanlardan delikanlı adamın Hastasıyız bizde
Sende öylesin murom işin rast gitin keşke olsada senide görsek elimizde
Yok Kral görmen önemli değil ben bir kere adamlığı gördüm mü bittiSende öylesin murom işin rast gitin keşke olsada senide görsek elimizde
He abi kirik30 odediDeveci ahmet iki tane kot almış jojonun
Onu unutmustumAnlamadım ki sabahkini de aldı