- 63,280
- 32,376
- 113
Matbeti aldım Hangi oyunda geçerli belli değil ya
Bende girdim kotu da aldım mı almadım mı göremedim 5 10 dk sonra belli olurMatbeti aldım Hangi oyunda geçerli belli değil ya
5 mazoştik diye bir oyunda vermişBende girdim kotu da aldım mı almadım mı göremedim 5 10 dk sonra belli olur
Offf çok iyi muroo abi oyun felaket veriyor şansın varsa5 mazoştik diye bir oyunda vermiş
Yok yaOfff çok iyi muroo abi oyun felaket veriyor şansın varsa
Noldu bizim kupon geldimiYanına 1000 lira daha aldık emo ya Ekli dosyayı görüntüle 925020
Ya sen de çok acele ediyorsun emo akşam oynayacak diyorum 😄Noldu bizim kupon geldimi
Majestic'dir o dayı la mazoştik olsa duramazdın5 mazoştik diye bir oyunda vermiş
Söyle şimdi oynasın kevaşeler niye akşamı bekliyorlar ulan jojonun sporu bile veremlik mkYa sen de çok acele ediyorsun emo akşam oynayacak diyorum 😄
Çok iyi verdi lan 10 liraOfff çok iyi muroo abi oyun felaket veriyor şansın varsa
Dağıtım gelir mi ?Çok iyi verdi lan 10 lira
Allah belasını versin böyle oyunun yaDağıtım gelir mi ?
Rezil olduk iyimi abi millet 3 4 k çekiyor o oyundan 😂Çok iyi verdi lan 10 lira
Allah belasını versin Kim 3-4 çekmiş anasını satayım 10 lira para verdi ya onu da uçağa girdim dedim 50 yapayım o da 1.80'de patladıRezil olduk iyimi abi millet 3 4 k çekiyor o oyundan 😂
10 lira bile 50 olmuyor siteye bak 😂Allah belasını versin Kim 3-4 çekmiş anasını satayım 10 lira para verdi ya onu da uçağa girdim dedim 50 yapayım o da 1.80'de patladı
Hahahshzhzhzhz10 lira bile 50 olmuyor siteye bak 😂
Adama 8k ÖdemişGünaydın aslanlar kaplanlar
Hangi adam ne ÖdemişAdama 8k Ödemiş