- 7,675
- 3,339
- 113
JshshsVallahi Kur'an çarpsın Yakın olsa o sinirle ona iki tane atardım namussuz ya Sen de hep peşindesin oğlum golü atıyorlar geri çekiyorsun
JshshsVallahi Kur'an çarpsın Yakın olsa o sinirle ona iki tane atardım namussuz ya Sen de hep peşindesin oğlum golü atıyorlar geri çekiyorsun
Yok abi bir liraya 2 lira almış ya onu dedimNe zengin Ahmet ya sen Neyden bahsediyorsun
Aman abi sensiz ne yaparız boşver ben atarım senin yerine 😂😂Vallahi Kur'an çarpsın Yakın olsa o sinirle ona iki tane atardım namussuz ya Sen de hep peşindesin oğlum golü atıyorlar geri çekiyorsun
O hakem yüzünden şu an harmanlıktan ölüyorum Dün de bir şey yapamadım Dün de kaldım bu harmanlıkla Onun içinden geçerdimJshshs
Dün pia gelseydi ikimizin çok güzel olurdu bitirdiler biziO hakem yüzünden şu an harmanlıktan ölüyorum Dün de bir şey yapamadım Dün de kaldım bu harmanlıkla Onun içinden geçerdim
İns abi çarkın dönerO hakem yüzünden şu an harmanlıktan ölüyorum Dün de bir şey yapamadım Dün de kaldım bu harmanlıkla Onun içinden geçerdim
Onunda AMK ozamanDün pia gelseydi ikimizin çok güzel olurdu bitirdiler bizi
Düşün bak dün de aynı Lig yaktı bizi arkasından 2 yarı 2 gol attı ayarla ayarla adım gibi eminim Türkiye 2 ligleri bir buçuk altı ilk yarıları Bakın bu haftanın kiDün pia gelseydi ikimizin çok güzel olurdu bitirdiler bizi
Deveci bugün gene gerginsin kardeşim 😂Onunda AMK ozaman
Normalde Dün Beşiktaş d İlk yarı 1,5 üstü geçiyordu içimden dedim ne olur ne olmaz dedim bolu Daha mantıklı geldiDün pia gelseydi ikimizin çok güzel olurdu bitirdiler bizi
Bizede varmıGonderdim abi al ozelleri
Abi senin garanti baktığın kuponlarda ibnelik oluyor ya golü geri alıyorlar yada 1 gol den yatıyor oranı düşüktü birdeNormalde Dün Beşiktaş d İlk yarı 1,5 üstü geçiyordu içimden dedim ne olur ne olmaz dedim bolu Daha mantıklı geldi
Valla abi hepsini bastım 15 dk önce deseydin sanada atardım 1350 verdi hepsini ozellere vurdum vallahjBizede varmı
Saglik olsun kardesim anca girebildimValla abi hepsini bastım 15 dk önce deseydin sanada atardım 1350 verdi hepsini ozellere vurdum vallahj
Yav abi sikecem böyle hayatı usanmidim yav keşke jojo çekip 4 5 bira atsaydim fener gelmezsen onundaDeveci bugün gene gerginsin kardeşim 😂
Valla abi dur kod kovalin düşerse sana atarimSaglik olsun kardesim anca girebildim
Bol sans kardesim ben alamiyom kof gece almistim vermiyorValla abi dur kod kovalin düşerse sana atarim
Deveci wiski al bizde gelirdikYav abi sikecem böyle hayatı usanmidim yav keşke jojo çekip 4 5 bira atsaydim fener gelmezsen onunda