Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Garen123 | Lazio 2.5 Üst

Kupon Miktarı
2550
Kupon Oranı
5.00

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,747
556
113
Ya Ne ayaksınız anlamadım ki 873 dediniz başında mı sonunda mı dediniz mi ya ben normal diye girdim 873 ya
Yaptığın ayıp cidden gelip beni suçluyorsun bi de şikayet ediyorsun harbiden ayıp başı sonunuda sen bul bi zahmet 873 zaten doğru gidip başa yazmışsın beni neden suçluyorsun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,553
32,656
113
Yaptığın ayıp cidden gelip beni suçluyorsun bi de şikayet ediyorsun harbiden ayıp başı sonunuda sen bul bi zahmet 873 zaten doğru gidip başa yazmışsın beni neden suçluyorsun
Ya işlem geçmişine de baktım bir iki ay önce 1000 lira yatırmıştım bu sahte de nasıl işlem geçmişinde bin lira yatırım görünüyor bu siteye ait burası ya

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,998
2,150
113
Ya işlem geçmişine de baktım bir iki ay önce 1000 lira yatırmıştım bu sahte de nasıl işlem geçmişinde bin lira yatırım görünüyor bu siteye ait burası ya
SS FALAN ATIP ORJİNAL SİTEYE ATARSAN BİŞEYLER YAPABİLİRLER AMA ZOR

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,747
556
113
Kaç senedir kumar oynuyosun domainden önce site ismi gelir genel de bunu bilmiyo musun gelip bize çatıyosun bi de şikayet ediyorsun Muro unutmam bunu eyvallah selametle

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,811
1,743
113
Neyse diğer arkadaş açarsa onu takipleyelim bari

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,101
1,335
113
Valla bu lazio beni ipten aldı maç kazananı oynadık 90+6 penaltı şans güzel oldu Bol şanslar