- 45,618
- 34,403
- 113
Nba gec sımdı sonucları bıldırE si fazla bisi değil reis 7 k Eee🤣
Nba gec sımdı sonucları bıldırE si fazla bisi değil reis 7 k Eee🤣
Ben hiç anlamaz dost şansım tutmuyor basketNba gec sımdı sonucları bıldır
Ust oynıcaksın ceyrek herkes ole yapıyıBen hiç anlamaz dost şansım tutmuyor basket
Metin Bu siteyi kendileri açmış ha normal gerçeğindeki telegram'a tıklıyorum aynı telegrama yönlendiriyor o para yatırdığım yere bir de işlem geçmişinde 1000 lira yatırımım görünüyordu daha önce gerçeğine yatırmışım bu nasıl oluyor bunlar açmış değil mi Bu siteyi kesin nereden bilecek benim işlem geçmişimi sahte olsaUst oynıcaksın ceyrek herkes ole yapıyı
Muro arka planda gercek sıte var sen sıfre gırınce oraya gırıyır sıfre ordakı verılerı cekıyolarMetin Bu siteyi kendileri açmış ha normal gerçeğindeki telegram'a tıklıyorum aynı telegrama yönlendiriyor o para yatırdığım yere bir de işlem geçmişinde 1000 lira yatırımım görünüyordu daha önce gerçeğine yatırmışım bu nasıl oluyor bunlar açmış değil mi Bu siteyi kesin nereden bilecek benim işlem geçmişimi sahte olsa
Banka hesabıma kalan bir sıkıntı yaratamaz değil mi sahteye yatırdık Ulan aptallık bende bak öbür arkadaş rol açmadı açmayacaktım zaten sıkıntıdayım mislibete 200 lira yatıracaktım o şekilde devam edecektim Ulan rol açacak dedik başımıza gelene bak yaMuro arka planda gercek sıte var sen sıfre gırınce oraya gırıyır sıfre ordakı verılerı cekıyolar
senin attıgın sitede destek bile yokBanka hesabıma kalan bir sıkıntı yaratamaz değil mi sahteye yatırdık Ulan aptallık bende bak öbür arkadaş rol açmadı açmayacaktım zaten sıkıntıdayım mislibete 200 lira yatıracaktım o şekilde devam edecektim Ulan rol açacak dedik başımıza gelene bak ya
Ya arkadaş dur ya gözünü seveyim ya Siz yazdınız zaten 873 diye bilin ki atamadınız zahmet edip de bizden biri bir şey istediği zaman linkini atıyoruzsenin attıgın sitede destek bile yokjokerde destekten para yatırılıyor dost
Anasını avradını ya ulan böyle bir şey olamaz ya kafayı yiyeceğim yasenin attıgın sitede destek bile yokjokerde destekten para yatırılıyor dost
Biz yol almadık da ne oldu sahte siteye yatırdık İyi ki yol aldıÖdülü alanlar yol aldı Muro haric