- 64,148
- 33,079
- 113
O 873 diyen nerede ya para boşuna gitti bak deli olacağım ha
Kım dedı kandırmısO 873 diyen nerede ya para boşuna gitti bak deli olacağım ha
Ya Böyle bir şey olamaz arkadaş ya deli olacağım ter içinde kaldım ya Allah belanızı versin ya ulan kim dedi 873 buraya yaSahte bu geçmiş olsun
Geçmiş olsun sahte 873 başta yazıyor burda sonda yazması gerek😭
@Muroo1988 bu demıs
Yazık olmus @jakadal5252 gecende 1 k yatırdı aynı boleBu kundi kimse o
@Shellac beni yanlış siteye yönlendirdi Bedava para yatırttırdı şunu banlar mısınız873 muro
e domain 873?@Muroo1988 bu demıs
bu muro dostun biraz dinlenmeye ihtiyacı var banlanmasını talep ediyorum sitenin domain adresi doğru kendisi yanlıs girmis sucu bende buluyor
Mehmet guluyo o yaptı kesın@Shellac beni yanlış siteye yönlendirdi Bedava para yatırttırdı şunu banlar mısınız
Muro ne diyorsuna hayırdır? 873 dedim zaten 873 sen başa yazmışsın beni ne suçluyorsun?@Shellac beni yanlış siteye yönlendirdi Bedava para yatırttırdı şunu banlar mısınız
Original siteye bağlan durumu anlat verirler belki bakiyeyi@Shellac beni yanlış siteye yönlendirdi Bedava para yatırttırdı şunu banlar mısınız
domain dogru dost sen ters yazmıssın jokerbet873.com@Shellac beni yanlış siteye yönlendirdi Bedava para yatırttırdı şunu banlar mısınız
Yohhh daha nelerOriginal siteye bağlan durumu anlat verirler belki bakiyeyi
Ya Ne ayaksınız anlamadım ki 873 dediniz başında mı sonunda mı dediniz mi ya ben normal diye girdim 873 yaMuro ne diyorsuna hayırdır? 873 dedim zaten 873 sen başa yazmışsın beni ne suçluyorsun?