- 46,014
- 34,752
- 113
Ne yapması lazım bu durumdaVermez orj site içindeki bakiyesi gitseydi verirdi böyle vermiyo
Ne yapması lazım bu durumdaVermez orj site içindeki bakiyesi gitseydi verirdi böyle vermiyo
Soğuk suNe yapması lazım bu durumda
dost 873 dogru sen ters yazmışsın 873jokerbet yazmıssın orjinali jokerbet873Ya Ne ayaksınız anlamadım ki 873 dediniz başında mı sonunda mı dediniz mi ya ben normal diye girdim 873 ya
Duş muSoğuk su
Orası ni ben bilememDuş mu
Yaptığın ayıp cidden gelip beni suçluyorsun bi de şikayet ediyorsun harbiden ayıp başı sonunuda sen bul bi zahmet 873 zaten doğru gidip başa yazmışsın beni neden suçluyorsunYa Ne ayaksınız anlamadım ki 873 dediniz başında mı sonunda mı dediniz mi ya ben normal diye girdim 873 ya
Ya işlem geçmişine de baktım bir iki ay önce 1000 lira yatırmıştım bu sahte de nasıl işlem geçmişinde bin lira yatırım görünüyor bu siteye ait burası yaYaptığın ayıp cidden gelip beni suçluyorsun bi de şikayet ediyorsun harbiden ayıp başı sonunuda sen bul bi zahmet 873 zaten doğru gidip başa yazmışsın beni neden suçluyorsun
Yapcak bişi yok artık Muro olan olduYa işlem geçmişine de baktım bir iki ay önce 1000 lira yatırmıştım bu sahte de nasıl işlem geçmişinde bin lira yatırım görünüyor bu siteye ait burası ya
Sıte kendısı yapıyorYa işlem geçmişine de baktım bir iki ay önce 1000 lira yatırmıştım bu sahte de nasıl işlem geçmişinde bin lira yatırım görünüyor bu siteye ait burası ya
SS FALAN ATIP ORJİNAL SİTEYE ATARSAN BİŞEYLER YAPABİLİRLER AMA ZORYa işlem geçmişine de baktım bir iki ay önce 1000 lira yatırmıştım bu sahte de nasıl işlem geçmişinde bin lira yatırım görünüyor bu siteye ait burası ya
İmkansizSS FALAN ATIP ORJİNAL SİTEYE ATARSAN BİŞEYLER YAPABİLİRLER AMA ZOR
Kaç senedir kumar oynuyosun domainden önce site ismi gelir genel de bunu bilmiyo musun gelip bize çatıyosun bi de şikayet ediyorsun Muro unutmam bunu eyvallah selametleYa işlem geçmişine de baktım bir iki ay önce 1000 lira yatırmıştım bu sahte de nasıl işlem geçmişinde bin lira yatırım görünüyor bu siteye ait burası ya
Kendisi yapıyor adım gibi eminim aynı siteye ait işlem geçmişinde bin lira yatırım var gördüm Hani sahte mi değil mi diye oradan teyit ettim öyle yatırdım şimdi de işlem geçmişi görünmüyorSıte kendısı yapıyor
Saglık olsun muro takıntı etmeKendisi yapıyor adım gibi eminim aynı siteye ait işlem geçmişinde bin lira yatırım var gördüm Hani sahte mi değil mi diye oradan teyit ettim öyle yatırdım şimdi de işlem geçmişi görünmüyor
O değil de Kral ben bu siteye şifre yanlış yazıyorum yanlış şifre diyor kendi şifremi girince hesaba giriyor bu site nasıl bir siteSaglık olsun muro takıntı etme
EeeValla bu lazio beni ipten aldı maç kazananı oynadık 90+6 penaltı şans güzel oldu Bol şanslar
E si fazla bisi değil reis 7 k Eee🤣