- 4,003
- 2,150
- 113
hay ananızı yattık
Kimseden para beklentim yok o işlerede girmiyorum olsa bile şovunu yapmıyoruz orda burda bende senin kafana scayım senın ıcın ban yemeye bile değmezAynen sensin. Sizsiniz. Koş kedicik sana dmden para atacakmiş 🤣🤣 Bugün kedi için para isteyen yarın sıkışınca para atınca geri isteyeceksin atmasın. Kafana düşüncene anlayışına s*kayim
Bol şansBaşarı halinde 2x 1k roll açtırırız.
Ben atmaya başlarsam siğmaz buraya siktir et 🤣🤣
Aynen ayneeeennnKimseden para beklentim yok o işlerede girmiyorum olsa bile şovunu yapmıyoruz orda burda bende senin kafana scayım senın ıcın ban yemeye bile değmez
Çok komiksiniz yemin ediyorum 🤫🤫Yaw gec git bosver
Şimdi böyle dediğinde olmuyor adam kanıtı attı boş konuşmuyormuşBen atmaya başlarsam siğmaz buraya siktir et 🤣🤣
Adam arka planda ne kadar dağıttığını ben biliyorum. Bun varsa yarin olmayabiliyor. Verilen hediyenin lafı yapılmaz. Ben senin yerinde olsam muhattap olmadığım adamın konusuna girip yazmam bileAynen sensin. Sizsiniz. Koş kedicik sana dmden para atacakmiş 🤣🤣 Bugün kedi için para isteyen yarın sıkışınca para atınca geri isteyeceksin atmasın. Kafana düşüncene anlayışına s*kayim
Aynen kardeşim en haklı sensinKeşke eski
Dm ler olsaydı seni madara etseydim içi pislik herif @BySwigger
Salata işte kahkaha atıyor herşeye tam bir veletAdam arka planda ne kadar dağıttığını ben biliyorum. Bun varsa yarin olmayabiliyor. Verilen hediyenin lafı yapılmaz. Ben senin yerinde olsam muhattap olmadığım adamın konusuna girip yazmam bile
Boş boş konuşma uza hadiYalamaya devam konu kazansın kedicik abiniz para atacak hadi konuyu takip edin siz. Uxnwuxjs
At at eskileri de at bekliyorum varsa tabi 🤣🤣Keşke eski
Dm ler olsaydı seni madara etseydim içi pislik herif @BySwigger
Swigger iban yolla ₺500 unu atayım senin derdin o belli huzursuzluk çıkarmaAynen kardeşim en haklı sensin
La olum bas git beni cildirtma iki kuruş borc alıp millete vermeyen adamsin açtırma benim azimi diyorum snaa şansını zorlama Allah tan bugune kadar sizin gibi insanlardan bir kere olsun bile dm den bana 1 lira verin demedim o yuzden o kadar rahatım ki anlatamam ötede ağla hadi kaybolÇok komiksiniz yemin ediyorum 🤫🤫