Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 - Kasa 1+1k - Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,485
2,168
113
Aynen sensin. Sizsiniz. Koş kedicik sana dmden para atacakmiş 🤣🤣 Bugün kedi için para isteyen yarın sıkışınca para atınca geri isteyeceksin atmasın. Kafana düşüncene anlayışına s*kayim
Kimseden para beklentim yok o işlerede girmiyorum olsa bile şovunu yapmıyoruz orda burda bende senin kafana scayım senın ıcın ban yemeye bile değmez

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,361
8,004
113
Aynen sensin. Sizsiniz. Koş kedicik sana dmden para atacakmiş 🤣🤣 Bugün kedi için para isteyen yarın sıkışınca para atınca geri isteyeceksin atmasın. Kafana düşüncene anlayışına s*kayim
Adam arka planda ne kadar dağıttığını ben biliyorum. Bun varsa yarin olmayabiliyor. Verilen hediyenin lafı yapılmaz. Ben senin yerinde olsam muhattap olmadığım adamın konusuna girip yazmam bile

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,112
43,839
113
Çok komiksiniz yemin ediyorum 🤫🤫
La olum bas git beni cildirtma iki kuruş borc alıp millete vermeyen adamsin açtırma benim azimi diyorum snaa şansını zorlama Allah tan bugune kadar sizin gibi insanlardan bir kere olsun bile dm den bana 1 lira verin demedim o yuzden o kadar rahatım ki anlatamam ötede ağla hadi kaybol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...