Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 - Kasa 1+1k - Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,609
43,203
113
Teneke bu vatandaş 500 attık 10 çekti 1k istedik borcum var dost dedi gece 6k roll açtı kaybetti yalancının birdir bir kaç kez 250-500 attı karşılığını fazlasıyla aldı, ama işte vefa yok gereksiz insan.
Aynen bende o arkadas la alakalı bir iki yorum gördüm bu forumda kime guvenecez belli değil artik

Reyna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
153
43
@fearjr1992 sabah roll açtırdığın arkadaşta kimseye ulaşmamış sanırım

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,442
2,136
113
Teneke bu vatandaş 500 attık 10 çekti 1k istedik borcum var dost dedi gece 6k roll açtı kaybetti yalancının birdir bir kaç kez 250-500 attı karşılığını fazlasıyla aldı, ama işte vefa yok gereksiz insan.
Ya adam zaten baştan falso hepimizin amacı kazanmak değil mi kardeşim bu illetten kazanınca bazılarının zoruna gidiyor anlaşılan, kaybetsek arka planda mutlu mu oluyorlar anlamıyorum bizim insanlarda kıskançlık hat safha

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,609
43,203
113
Ya adam zaten baştan falso hepimizin amacı kazanmak değil mi kardeşim bu illetten kazanınca bazılarının zoruna gidiyor anlaşılan, kaybetsek arka planda mutlu mu oluyorlar anlamıyorum bizim insanlarda kıskançlık hat safha
Bu forumda kolay kolay senin kazanmani istemez kötü kalpli insanlar var bide menfaati için senin kazanmanı isteyen insanlar var anlicagin herkes birbirini koparmanin peşinde buna rağmen hala bu forumda bu insanlar dağıtım yapıyorlarsa oda onların kalitesidir dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...