- 3,998
- 2,150
- 113
155
Hayde köyüne.Aynen kesin öyledir jxneiejmxuxj
Aynen bende o arkadas la alakalı bir iki yorum gördüm bu forumda kime guvenecez belli değil artikTeneke bu vatandaş 500 attık 10 çekti 1k istedik borcum var dost dedi gece 6k roll açtı kaybetti yalancının birdir bir kaç kez 250-500 attı karşılığını fazlasıyla aldı, ama işte vefa yok gereksiz insan.
Kanka neleri var boş yapıyorlar işteyim servise binince vp den bi paslaşalım öpüldünAynen bende o arkadas la alakalı bir iki yorum gördüm bu forumda kime guvenecez belli değil artik
Ya adam zaten baştan falso hepimizin amacı kazanmak değil mi kardeşim bu illetten kazanınca bazılarının zoruna gidiyor anlaşılan, kaybetsek arka planda mutlu mu oluyorlar anlamıyorum bizim insanlarda kıskançlık hat safhaTeneke bu vatandaş 500 attık 10 çekti 1k istedik borcum var dost dedi gece 6k roll açtı kaybetti yalancının birdir bir kaç kez 250-500 attı karşılığını fazlasıyla aldı, ama işte vefa yok gereksiz insan.
Ulaştı bilgim var ama ulaştığı salata tam bir saksağan alıp kaçmış@fearjr1992 sabah roll açtırdığın arkadaşta kimseye ulaşmamış sanırım
İyi bakalım takip edenler ulaşmadı bize demişlerdi de ondanUlaştı bilgim var ama ulaştığı salata tam bir saksağan alıp kaçmış
Abi bu forum neden böyle yaUlaştı bilgim var ama ulaştığı salata tam bir saksağan alıp kaçmış
Normal tabi böyle şeylerUlaştı bilgim var ama ulaştığı salata tam bir saksağan alıp kaçmış
Bu forumda kolay kolay senin kazanmani istemez kötü kalpli insanlar var bide menfaati için senin kazanmanı isteyen insanlar var anlicagin herkes birbirini koparmanin peşinde buna rağmen hala bu forumda bu insanlar dağıtım yapıyorlarsa oda onların kalitesidir dostumYa adam zaten baştan falso hepimizin amacı kazanmak değil mi kardeşim bu illetten kazanınca bazılarının zoruna gidiyor anlaşılan, kaybetsek arka planda mutlu mu oluyorlar anlamıyorum bizim insanlarda kıskançlık hat safha
Valla ilginç adamsın79 79 qpwejmkowqewqnhoqweeqwqweeq
Aynen sizsiniz hwnwjxAynen bende o arkadas la alakalı bir iki yorum gördüm bu forumda kime guvenecez belli değil artik
oluum ne diyon 3lük attı adamlar 2lik yazdılarValla ilginç adamsın![]()
Yaw beni konuşturma simdi ben kimin ne olduğunu bilmiyormuyum konusturmayin beni simdiAynen sizsiniz hwnwjx