- 5,850
- 1,255
- 113
Neden böyle oldu bu forum
Sonradan 2 lik yaptılar nerden bileyim öyle olacağınıoluum ne diyon 3lük attı adamlar 2lik yazdılar
Ulan sana burda metiyeler duzerdim de yazık valla aciyorum jxnwjxjen eskiden her kazan rollden sonra takip etmemene rağmen dmye gelip kediye mama lazım diyen sen değil mıydın? Takip etmemene rağmen kaç kere karşılıksız para aldın. Paralı miyav xuemeuxj 🤣🤣🤣Teneke bu vatandaş 500 attık 10 çekti 1k istedik borcum var dost dedi gece 6k roll açtı kaybetti yalancının birdir bir kaç kez 250-500 attı karşılığını fazlasıyla aldı, ama işte vefa yok gereksiz insan.
Lazocan61 sen misin lan yoksaUlan sana burda metiyeler duzerdim de yazık valla aciyorum jxnwjxjen eskiden her kazan rollden sonra takip etmemene rağmen dmye gelip kediye mama lazım diyen sen değil mıydın? Takip etmemene rağmen kaç kere karşılıksız para aldın. Paralı miyav xuemeuxj 🤣🤣🤣
Ulan bu kadar paranın köpeği olmayın harbi acınasıUlan sana burda metiyeler duzerdim de yazık valla aciyorum jxnwjxjen eskiden her kazan rollden sonra takip etmemene rağmen dmye gelip kediye mama lazım diyen sen değil mıydın? Takip etmemene rağmen kaç kere karşılıksız para aldın. Paralı miyav xuemeuxj 🤣🤣🤣
Benim nickim her yerde ayniLazocan61 sen misin lan yoksa
Adam en azından siteye atacam dememiş yalan söylememiş kediye mama alacağım demiş kolay kolay yorum yapmamta lafını yapacaksan atmıcaksın kardeşim kimseyle transfer yapmıcaksın. Kedi kadar değerin yokUlan sana burda metiyeler duzerdim de yazık valla aciyorum jxnwjxjen eskiden her kazan rollden sonra takip etmemene rağmen dmye gelip kediye mama lazım diyen sen değil mıydın? Takip etmemene rağmen kaç kere karşılıksız para aldın. Paralı miyav xuemeuxj 🤣🤣🤣
Aynen kardeşim aç kapıyı Aras kargoAdam en azından siteye atacam dememiş yalan söylememiş kediye mama alacağım demiş kolay kolay yorum yapmamta lafını yapacaksan atmıcaksın kardeşim kimseyle transfer yapmıcaksın. Kedi kadar değerin yok
Biz zaten burada siz kediye mama alın diye roll açıyoruz. Mesele o değil zaten de senin gibi angazlara anlatılmaz boşverAdam en azından siteye atacam dememiş yalan söylememiş kediye mama alacağım demiş kolay kolay yorum yapmamta lafını yapacaksan atmıcaksın kardeşim kimseyle transfer yapmıcaksın. Kedi kadar değerin yok
Kedi için istemiş, üstüne para atıyorsun bunun lafını yapıyorsun??? sonra gelip bunu adamın konusunda herkesin içinde söylüyorsun özelden konuşmak yerine nerden baksan 5 para etmezsinBiz zaten burada siz kediye mama alın diye roll açıyoruz. Mesele o değil zaten de senin gibi angazlara anlatılmaz boşver
Yalan söylüyor attığı 250 lira paranın peşine düşen salatanın biridir.Kedi için istemiş, üstüne para atıyorsun bunun lafını yapıyorsun??? sonra gelip bunu adamın konusunda herkesin içinde söylüyorsun özelden konuşmak yerine nerden baksan 5 para etmezsin
Aynen sensin. Sizsiniz. Koş kedicik sana dmden para atacakmiş 🤣🤣 Bugün kedi için para isteyen yarın sıkışınca para atınca geri isteyeceksin atmasın. Kafana düşüncene anlayışına s*kayimKedi için istemiş, üstüne para atıyorsun bunun lafını yapıyorsun??? sonra gelip bunu adamın konusunda herkesin içinde söylüyorsun özelden konuşmak yerine nerden baksan 5 para etmezsin
Aynen kardeşşşiiimm aç kapıyı Aras kargoooYalan söylüyor attığı 250 lira paranın peşine düşen salatanın biridir.
O zaman 250 liranin muhtacligina düşen de rezilin biridir. Kabul ediyorsun yani 🤣Yalan söylüyor attığı 250 lira paranın peşine düşen salatanın biridir.