Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 - Kasa 1+1k - Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,853
1,257
113
Neden böyle oldu bu forum

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,129
15,345
113
Teneke bu vatandaş 500 attık 10 çekti 1k istedik borcum var dost dedi gece 6k roll açtı kaybetti yalancının birdir bir kaç kez 250-500 attı karşılığını fazlasıyla aldı, ama işte vefa yok gereksiz insan.
Ulan sana burda metiyeler duzerdim de yazık valla aciyorum jxnwjxjen eskiden her kazan rollden sonra takip etmemene rağmen dmye gelip kediye mama lazım diyen sen değil mıydın? Takip etmemene rağmen kaç kere karşılıksız para aldın. Paralı miyav xuemeuxj 🤣🤣🤣

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
2,167
113
Ulan sana burda metiyeler duzerdim de yazık valla aciyorum jxnwjxjen eskiden her kazan rollden sonra takip etmemene rağmen dmye gelip kediye mama lazım diyen sen değil mıydın? Takip etmemene rağmen kaç kere karşılıksız para aldın. Paralı miyav xuemeuxj 🤣🤣🤣
Lazocan61 sen misin lan yoksa

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,129
15,345
113
Ulan bu kadar paranın köpeği olmayın harbi acınası :D 500 attın alamicam diye g*tün çatladı. Oysa ki ben öylesine attiklarimi hiç istemedim xjwndx

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
2,167
113
Adam en azından siteye atacam dememiş yalan söylememiş kediye mama alacağım demiş kolay kolay yorum yapmamta lafını yapacaksan atmıcaksın kardeşim kimseyle transfer yapmıcaksın. Kedi kadar değerin yok

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,129
15,345
113
Adam en azından siteye atacam dememiş yalan söylememiş kediye mama alacağım demiş kolay kolay yorum yapmamta lafını yapacaksan atmıcaksın kardeşim kimseyle transfer yapmıcaksın. Kedi kadar değerin yok
Aynen kardeşim aç kapıyı Aras kargo

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,129
15,345
113
Biz zaten burada siz kediye mama alın diye roll açıyoruz. Mesele o değil zaten de senin gibi angazlara anlatılmaz boşver

Reyna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
618
155
43
Bu forumda yeni yeni aktif olmaya başladım herkes bir telden çalıyor kime inanacaz şaşırdık

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
2,167
113
Biz zaten burada siz kediye mama alın diye roll açıyoruz. Mesele o değil zaten de senin gibi angazlara anlatılmaz boşver
Kedi için istemiş, üstüne para atıyorsun bunun lafını yapıyorsun??? sonra gelip bunu adamın konusunda herkesin içinde söylüyorsun özelden konuşmak yerine nerden baksan 5 para etmezsin

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,129
15,345
113
Kedi için istemiş, üstüne para atıyorsun bunun lafını yapıyorsun??? sonra gelip bunu adamın konusunda herkesin içinde söylüyorsun özelden konuşmak yerine nerden baksan 5 para etmezsin
Aynen sensin. Sizsiniz. Koş kedicik sana dmden para atacakmiş 🤣🤣 Bugün kedi için para isteyen yarın sıkışınca para atınca geri isteyeceksin atmasın. Kafana düşüncene anlayışına s*kayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...