Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling DESTURSUZ / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
2,570
113
destursuz bir dünya markasıdır haylancım. yanlış düşünüyorsun.
kasayı katladı 10 kısı 1000 yapacak simdi izle.
TipiTipster'ların kralı, paylaştığı kuponları takip edip oynayanlar şuan çok farklı mevkilerde... Evi olan evsiz, arabasi olan arabasız :)
Ama kazayla 2 maç üst üste tutsa peygamberligini ilan ediyor :)

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,524
113
TipiTipster'ların kralı, paylaştığı kuponları takip edip oynayanlar şuan çok farklı mevkilerde... Evi olan evsiz, arabasi olan arabasız :)
Akşam bir konuya ben kralım yazmıştı K harfi büyük ve kan kırmızı rengindeydi reis yazarken bile savaşıyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,778
22,991
113
yapcak bişi yok sallayın destursuzu. gecenin 2 sinde uyandım hala bır seyler yemedım aclıktan bayılcam. corbacı acık mıdır bu saatte

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,524
113
yapcak bişi yok sallayın destursuzu. gecenin 2 sinde uyandım hala bır seyler yemedım aclıktan bayılcam. corbacı acık mıdır bu saatte
O kadar fakirim ki bu aralar ekmek bulursak şükür bir uygulama indirip bak kanka migros yemek yada Yemeksepeti falan gibi yerlerde görünür muhtemelen

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,778
22,991
113
O kadar fakirim ki bu aralar ekmek bulursak şükür bir uygulama indirip bak kanka migros yemek yada Yemeksepeti falan gibi yerlerde görünür muhtemelen
hergün hergün hamburger ye kola iç patates ye olmuyor valla birazda sıcak sıcak corba ıcmek lazım sağlıksızlıktan her yerim ağrıyor 1 haftadır

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,524
113
hergün hergün hamburger ye kola iç patates ye olmuyor valla birazda sıcak sıcak corba ıcmek lazım sağlıksızlıktan her yerim ağrıyor 1 haftadır
Ağrılara portakal ve mandalina yemeni tavsiye ederim kanka bende geçmek bilmeyen bir sırt ağrısı vardı felaket ve sürekli biryerlerim tutuluyordu kaç kere hastaneye gittim geçmedi en son pazardan 5 kg mandalina almıştım 2-3 gün yedim bir hafta sonra bir baktım Ağrı falan kalmadı şimdi sürekli yerim ne ağrı var ne sızı demekki c vitamini eksikliği varmış

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,778
22,991
113
Ağrılara portakal ve mandalina yemeni tavsiye ederim kanka bende geçmek bilmeyen bir sırt ağrısı vardı felaket ve sürekli biryerlerim tutuluyordu kaç kere hastaneye gittim geçmedi en son pazardan 5 kg mandalina almıştım 2-3 gün yedim bir hafta sonra bir baktım Ağrı falan kalmadı şimdi sürekli yerim ne ağrı var ne sızı demekki c vitamini eksikliği varmış
5kilo mandalinada patladım ben eve 1 aydır meyve almıyom 5kg mandalinayı nası yedın PFQEFPĞQWEFP

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,524
113
5kilo mandalinada patladım ben eve 1 aydır meyve almıyom 5kg mandalinayı nası yedın PFQEFPĞQWEFP
Kanka dene bak öyle koltukta kanepede otururken ağrıların falan özellikle artıyorsa biraz mandalina ye tepeden tırnağa yenilenir bana dua edersin la ne biliyim valla demekki vücudun ihtiyacı varmış o ara yedikçe devamı geldi şimdi 2-3 güne bi 2-3 kilo yiyorum ama bak net söylüyorum kendimi 20 yaşında hissetmeye başladım 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...