Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling DESTURSUZ / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,420
113
destursuz atmye gidiyom para yatırıp roll yapcam dedi bir daha dönmemek üzere foruma veda etti
Atmye gidiyorum dedikten sonra manzara fotoğrafı attı o fotoğrafı atarken şu manzaraya karşı ne içilir be dedi, nöbetçi tekel bulup yemişim forumu rollingi dedi ve 3 bira alıp içmeye başladı
Azer bülbül canımı canına katarcasına 😂

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,321
113
Atmye gidiyorum dedikten sonra manzara fotoğrafı attı o fotoğrafı atarken şu manzaraya karşı ne içilir be dedi, nöbetçi tekel bulup yemişim forumu rollingi dedi ve 3 bira alıp içmeye başladı
Biz bugün arkadaşla içtik elinizin artığı çocuk her yere küstü arkadaşlar koltuk takıma halı pis oldu biz bunu nasıl çıkartırız başka arkadaşın eve önerisi olan varsir

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,895
25,629
113
Aheyyy ajeyyy 3 bira ile ne olur la ben 4. Dubleyi koydum sabah 7 🤣🤣

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,420
113
Biz bugün arkadaşla içtik elinizin artığı çocuk her yere küstü arkadaşlar koltuk takıma halı pis oldu biz bunu nasıl çıkartırız başka arkadaşın eve önerisi olan varsir
Sana tavsiye içmeyi bilmeyen insanla içme
G.tunü başını dağıtan insanla sohbet etme.
Hele ki ben şu kadar içerim kralım babayım benden iyi kimse içemez diyen insanla hiç içme. İçki beyefendi işidir içersin hiç birşey olmamış gibi yatarsın yada ortamdaysan evine gider keyfine bakarsın, çoluk çocuk içerse muhtemelen böyle sonuçlar olabilir

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,667
22,779
113
Kanka dene bak öyle koltukta kanepede otururken ağrıların falan özellikle artıyorsa biraz mandalina ye tepeden tırnağa yenilenir bana dua edersin la ne biliyim valla demekki vücudun ihtiyacı varmış o ara yedikçe devamı geldi şimdi 2-3 güne bi 2-3 kilo yiyorum ama bak net söylüyorum kendimi 20 yaşında hissetmeye başladım 😂
uyku duzenım bozuk oglen 3 4 te uyuyorum gece uyanıyorum sonra yıne aynı saat 4 ten sonra kızın yanına gitmem lazım ama tam o sıralar uyku gelıyor ve Sımdıde uykum yok yatamıyorum nolcak böyle bilmem

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,321
113
Sana tavsiye içmeyi bilmeyen insanla içme
G.tunü başını dağıtan insanla sohbet etme.
Hele ki ben şu kadar içerim kralım babayım benden iyi kimse içemez diyen insanla hiç içme. İçki beyefendi işidir içersin hiç birşey olmamış gibi yatarsın yada ortamdaysan evine gider keyfine bakarsın, çoluk çocuk içerse muhtemelen böyle sonuçlar olabilir
Doğru reis 7 bardak içtim ben 4 bardakta got oldu mal

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,420
113
uyku duzenım bozuk oglen 3 4 te uyuyorum gece uyanıyorum sonra yıne aynı saat 4 ten sonra kızın yanına gitmem lazım ama tam o sıralar uyku gelıyor ve Sımdıde uykum yok yatamıyorum nolcak böyle bilmem
Hepimiz aynıyız kardeşim lanet olasıca kumarın bıraktığı etkiler. Para yapayım diye takılıyorsun para olunca uyku uyutmuyor para bitince hayvan gibi uyuyorsun e geri biryerden başlamak lazım diyim geri sar başa sirkülasyon zamanla bütün düzen alt üst.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,667
22,779
113
Çüktür et pc açim bi Duo dereceli atak khazix cangıl patırdat bende soloya nasus alam ajsjdkdkdkkdf
son 3 oyun lose monitoru kırmamak icin oyunu kapattim kodumun mundoları 3 oyundur topta karşıma gelıyor ilk oyun yasuo oynadım kazandıgım laneı kaybettım oyun lose oldu ıkıncı oyun shen aldık yıne mundo geldı yıne lose son oyun casio geldı kodumun yılanı dürte dürte minyon kestırmedı lan dakıka 10 da kule verdık 1/8/3 oynadım dakıka 20 de cs 100 bile değildi o derece kötü geçti bu gece

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,895
25,629
113
son 3 oyun lose monitoru kırmamak icin oyunu kapattim kodumun mundoları 3 oyundur topta karşıma gelıyor ilk oyun yasuo oynadım kazandıgım laneı kaybettım oyun lose oldu ıkıncı oyun shen aldık yıne mundo geldı yıne lose son oyun casio geldı kodumun yılanı dürte dürte minyon kestırmedı lan dakıka 10 da kule verdık 1/8/3 oynadım dakıka 20 de cs 100 bile değildi o derece kötü geçti bu gece
Senin lig ne ben uzun zamandır tft takılıyorum plat zümrüt eloda normal oyun oynamadım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,895
25,629
113
emerald guncel yan hesabimda plat ama elo hell yedi o bir türlü rank atlamıyor oyun bası 15 lp verıyor yeni sezondada degismedi hala hellde
Benim hesap ezme kalır ezoş bir şey varsa yarım saate gireriz yada tft becerebiliyorsan tft atalım ama acımam tftde diyim ahsjdnd

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,667
22,779
113
en iyisi içmemek dostum antalyada konyaaltına gittim tatile bu sene 2 tane kel kafalı dayı vardı adamlar otel parasını viski ice ice cıkarttılar ayakta duramıyolardı hergün aynı ıcıyosanda dozunda

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,895
25,629
113
@haylan06 olmadı pk mı atsak priest oynar mısn 2 tane char var full +full warrior pri 🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...