- 7,675
- 3,338
- 113
Dost arkadaş diyor margarita aldık uyandı şimdi diyor beni pizza pis ettiO beni sarmadı hatunla denedim midem kalktı Mq
Dost arkadaş diyor margarita aldık uyandı şimdi diyor beni pizza pis ettiO beni sarmadı hatunla denedim midem kalktı Mq
Kanka lansor baka bi pok yapmıyor 4-5 ay önceye kadar rennie çiğneme tabletine bağımlıydım günde 8-9 tane kullanıyordum mideyi alt üst etti 3-4 yıl full böyle gitti şimdi atlattım çok basitmiş çok mide yangını yaşarsan soğuk sütü az az sindire sindire iç düzeliyor ve kalıcı oluyorAlkol almadan önce 2 tane lansor iç ne mide yanması ne asit ne şişkinlik hiç birşey olmaz içtikçe daha yokmu anam dersin 😂
HashhdsjsjskkdmeRose şarap falan modernliğe bak bizde iki kirmizi Tuborg içince kendimizi Kral zannediyoruz K harfi kırmızı olandan ama 🤣
Her insanın midesi farklı hassasiyette oluyor bir şey diyemem ben midesiz biriyim köpek eti bile yedim kırgızistanda ahahhashdDost arkadaş diyor margarita aldık uyandı şimdi diyor beni pizza pis etti
Kanka gitmiş 4ü 14 yapıp slotta batırmış boşkoy ahaah@DESTURSUZ kanka sabah sabah ATM yürüme Challenge gelir mi?
Hahah ula dostHer insanın midesi farklı hassasiyette oluyor bir şey diyemem ben midesiz biriyim köpek eti bile yedim kırgızistanda ahahhashd
Demekki ileri seviye değil rennie ben 7 yıl kullandım lansor turuncu olandan alacaksın 2 tane aç karna sallayacaksın iki üç içimde faydası yok ama ondan sonra fark edersin gece kalk motor yağıyla patates kizart ye yine yanmaz ha birde aklında bulunsun süt falan hikaye hiç bir ilaç yoksa patates soy çiğ patates ye 10 dakika sonra birşeyin kalmazKanka lansor baka bi pok yapmıyor 4-5 ay önceye kadar rennie çiğneme tabletine bağımlıydım günde 8-9 tane kullanıyordum mideyi alt üst etti 3-4 yıl full böyle gitti şimdi atlattım çok basitmiş çok mide yangını yaşarsan soğuk sütü az az sindire sindire iç düzeliyor ve kalıcı oluyor
Harbimi lanKanka gitmiş 4ü 14 yapıp slotta batırmış boşkoy ahaah
HeHarbimi lan
Kanka yanlış anlama gıda mühendisiyim anlamasam konuşmam, herkese her ilaç aynı tesiri yapmıyor bek 1,98 120 kiloyum aqDemekki ileri seviye değil rennie ben 7 yıl kullandım lansor turuncu olandan alacaksın 2 tane aç karna sallayacaksın iki üç içimde faydası yok ama ondan sonra fark edersin gece kalk motor yağıyla patates kizart ye yine yanmaz ha birde aklında bulunsun süt falan hikaye hiç bir ilaç yoksa patates soy çiğ patates ye 10 dakika sonra birşeyin kalmaz
Sendede her meslek var maaşallah 🤣Kanka yanlış anlama gıda mühendisiyim anlamasam konuşmam, herkese her ilaç aynı tesiri yapmıyor bek 1,98 120 kiloyum aq
Ağır yaşamlara doğru adım adım ... 🤣Kanka yanlış anlama gıda mühendisiyim anlamasam konuşmam, herkese her ilaç aynı tesiri yapmıyor bek 1,98 120 kiloyum aq
Nasıl her meslek var loSendede her meslek var maaşallah 🤣
Yok kemiklerim iri benim hahaha az buçuk göbek var 10 kilo verince fit oluyorumAğır yaşamlara doğru adım adım ... 🤣
Dost dost diyor herşeyi biliyonNasıl her meslek var lo
Estağfurullah bilmediğim bir şeye yorum yapmam okur öğrenirim bilgi yaş ile eğitim düzeyi ile ölçülecek bir kavram değilDost dost diyor herşeyi biliyon
Aç reis takip edek ama şu siktigimin sınavı var9.30 da@haylan06 kanka boş yapma hadi bu destursuzdan hayır yok hiç etmiş parayı roll açak para kazanalım seriden 2 saate milyor dolarajaajajssj
Gönder yapalım kanka yap dedinde yapmadık mı 🤣@haylan06 kanka boş yapma hadi bu destursuzdan hayır yok hiç etmiş parayı roll açak para kazanalım seriden 2 saate milyor dolarajaajajssj