Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling DESTURSUZ / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,000
26,258
113
Alkol almadan önce 2 tane lansor iç ne mide yanması ne asit ne şişkinlik hiç birşey olmaz içtikçe daha yokmu anam dersin 😂
Kanka lansor baka bi pok yapmıyor 4-5 ay önceye kadar rennie çiğneme tabletine bağımlıydım günde 8-9 tane kullanıyordum mideyi alt üst etti 3-4 yıl full böyle gitti şimdi atlattım çok basitmiş çok mide yangını yaşarsan soğuk sütü az az sindire sindire iç düzeliyor ve kalıcı oluyor

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,436
14,491
113
Kanka lansor baka bi pok yapmıyor 4-5 ay önceye kadar rennie çiğneme tabletine bağımlıydım günde 8-9 tane kullanıyordum mideyi alt üst etti 3-4 yıl full böyle gitti şimdi atlattım çok basitmiş çok mide yangını yaşarsan soğuk sütü az az sindire sindire iç düzeliyor ve kalıcı oluyor
Demekki ileri seviye değil rennie ben 7 yıl kullandım lansor turuncu olandan alacaksın 2 tane aç karna sallayacaksın iki üç içimde faydası yok ama ondan sonra fark edersin gece kalk motor yağıyla patates kizart ye yine yanmaz ha birde aklında bulunsun süt falan hikaye hiç bir ilaç yoksa patates soy çiğ patates ye 10 dakika sonra birşeyin kalmaz

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,000
26,258
113
Demekki ileri seviye değil rennie ben 7 yıl kullandım lansor turuncu olandan alacaksın 2 tane aç karna sallayacaksın iki üç içimde faydası yok ama ondan sonra fark edersin gece kalk motor yağıyla patates kizart ye yine yanmaz ha birde aklında bulunsun süt falan hikaye hiç bir ilaç yoksa patates soy çiğ patates ye 10 dakika sonra birşeyin kalmaz
Kanka yanlış anlama gıda mühendisiyim anlamasam konuşmam, herkese her ilaç aynı tesiri yapmıyor bek 1,98 120 kiloyum aq

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,000
26,258
113
@haylan06 kanka boş yapma hadi bu destursuzdan hayır yok hiç etmiş parayı roll açak para kazanalım seriden 2 saate milyor dolarajaajajssj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...