- 6,346
- 2,987
- 113
Hahahaholm güldürme gece gece bıktım ben bu forumdan ya apppğfpğdsfpsd
Hahahaholm güldürme gece gece bıktım ben bu forumdan ya apppğfpğdsfpsd
İyi sabahlar iyi uykular kanka ben burada @DESTURSUZ u bekliyorum 1.5 sene vaktim var. Beraber GTA vice City oynayıp araba patlatıp gaps yapacaz zuahaha 😂😂Bizde kendimizi kapatalım en güzeli öpüyorum seni görüşürüz kankam yattım ben :*
TipiTipster'ların kralı, paylaştığı kuponları takip edip oynayanlar şuan çok farklı mevkilerde... Evi olan evsiz, arabasi olan arabasızdestursuz bir dünya markasıdır haylancım. yanlış düşünüyorsun.
kasayı katladı 10 kısı 1000 yapacak simdi izle.
Akşam bir konuya ben kralım yazmıştı K harfi büyük ve kan kırmızı rengindeydi reis yazarken bile savaşıyorTipiTipster'ların kralı, paylaştığı kuponları takip edip oynayanlar şuan çok farklı mevkilerde... Evi olan evsiz, arabasi olan arabasız
Ama kazayla 2 maç üst üste tutsa peygamberligini ilan ediyor![]()
yapcak bişi yok sallayın destursuzu. gecenin 2 sinde uyandım hala bır seyler yemedım aclıktan bayılcam. corbacı acık mıdır bu saatteTipiTipster'ların kralı, paylaştığı kuponları takip edip oynayanlar şuan çok farklı mevkilerde... Evi olan evsiz, arabasi olan arabasız
Ama kazayla 2 maç üst üste tutsa peygamberligini ilan ediyor![]()
Açıktır reisimyapcak bişi yok sallayın destursuzu. gecenin 2 sinde uyandım hala bır seyler yemedım aclıktan bayılcam. corbacı acık mıdır bu saatte
O kadar fakirim ki bu aralar ekmek bulursak şükür bir uygulama indirip bak kanka migros yemek yada Yemeksepeti falan gibi yerlerde görünür muhtemelenyapcak bişi yok sallayın destursuzu. gecenin 2 sinde uyandım hala bır seyler yemedım aclıktan bayılcam. corbacı acık mıdır bu saatte
hergün hergün hamburger ye kola iç patates ye olmuyor valla birazda sıcak sıcak corba ıcmek lazım sağlıksızlıktan her yerim ağrıyor 1 haftadırO kadar fakirim ki bu aralar ekmek bulursak şükür bir uygulama indirip bak kanka migros yemek yada Yemeksepeti falan gibi yerlerde görünür muhtemelen
Ben KralımAkşam bir konuya ben kralım yazmıştı K harfi büyük ve kan kırmızı rengindeydi reis yazarken bile savaşıyor
ATM ye para yatırmaya gitti ama eve dönüş yolunu bulamadı, o yüzden iptal dostumHiç bişey anlamdım
cok uzun zamandır corba icmiyorum ailemle de kalmıyorum son 1-2 aydır ev yemeği de yemıyorum. özledık corbayı kuru fasulyeyi pilavıAçıktır reisim
En son balkonun manzarayı atıyoduKral
ATM ye para yatırmaya gitti ama eve dönüş yolunu bulamadı, o yüzden iptal dostum![]()
Ağrılara portakal ve mandalina yemeni tavsiye ederim kanka bende geçmek bilmeyen bir sırt ağrısı vardı felaket ve sürekli biryerlerim tutuluyordu kaç kere hastaneye gittim geçmedi en son pazardan 5 kg mandalina almıştım 2-3 gün yedim bir hafta sonra bir baktım Ağrı falan kalmadı şimdi sürekli yerim ne ağrı var ne sızı demekki c vitamini eksikliği varmışhergün hergün hamburger ye kola iç patates ye olmuyor valla birazda sıcak sıcak corba ıcmek lazım sağlıksızlıktan her yerim ağrıyor 1 haftadır
Nolmuş la burda sabah sabah makarayı kaçırmışım. İşemeli sıçmalı birolm güldürme gece gece bıktım ben bu forumdan ya apppğfpğdsfpsd
5kilo mandalinada patladım ben eve 1 aydır meyve almıyom 5kg mandalinayı nası yedın PFQEFPĞQWEFPAğrılara portakal ve mandalina yemeni tavsiye ederim kanka bende geçmek bilmeyen bir sırt ağrısı vardı felaket ve sürekli biryerlerim tutuluyordu kaç kere hastaneye gittim geçmedi en son pazardan 5 kg mandalina almıştım 2-3 gün yedim bir hafta sonra bir baktım Ağrı falan kalmadı şimdi sürekli yerim ne ağrı var ne sızı demekki c vitamini eksikliği varmış
destursuz atmye gidiyom para yatırıp roll yapcam dedi bir daha dönmemek üzere foruma veda ettiNolmuş la burda sabah sabah makarayı kaçırmışım. İşemeli sıçmalı bir
Şeyler olmuş sanırım ajsjjsjsjs 🤣🤣🤣
Kanka dene bak öyle koltukta kanepede otururken ağrıların falan özellikle artıyorsa biraz mandalina ye tepeden tırnağa yenilenir bana dua edersin la ne biliyim valla demekki vücudun ihtiyacı varmış o ara yedikçe devamı geldi şimdi 2-3 güne bi 2-3 kilo yiyorum ama bak net söylüyorum kendimi 20 yaşında hissetmeye başladım 😂5kilo mandalinada patladım ben eve 1 aydır meyve almıyom 5kg mandalinayı nası yedın PFQEFPĞQWEFP
Çüktür et pc açim bi Duo dereceli atak khazix cangıl patırdat bende soloya nasus alam ajsjdkdkdkkdfdestursuz atmye gidiyom para yatırıp roll yapcam dedi bir daha dönmemek üzere foruma veda etti
Reis ev yemekleri yapan firmalardan alcok uzun zamandır corba icmiyorum ailemle de kalmıyorum son 1-2 aydır ev yemeği de yemıyorum. özledık corbayı kuru fasulyeyi pilavı