- 4,639
- 2,557
- 113
Slotta kaybedince konu açıp kazanmak isteyen oynasın yazıp tipster'lık yapacakSlot oynuyor galiba akşama geri döner
Slotta kaybedince konu açıp kazanmak isteyen oynasın yazıp tipster'lık yapacakSlot oynuyor galiba akşama geri döner
Sjjajsja
Hwhdgsgw aga yazdım yazdım sildim bilmiyorlar bekleyenler herhalde daha çok beklerler diyim açık bi yer görmüştür dalmıstir belkide oraya hshddhs
Keş miHwhdgsgw aga yazdım yazdım sildim bilmiyorlar bekleyenler herhalde daha çok beklerler diyim açık bi yer görmüştür dalmıstir belkide oraya hshddhs
O atmye gidilmedi o para yatırılmadı , kafalar çekildi konu açıldı hepsi bu biraz tanısalar şu konuda tek bir yorum olmazdı 😂😂Hwhdgsgw aga yazdım yazdım sildim bilmiyorlar bekleyenler herhalde daha çok beklerler diyim açık bi yer görmüştür dalmıstir belkide oraya hshddhs
Haykırdım 🤣🤣🤣Hwhdgsgw aga yazdım yazdım sildim bilmiyorlar bekleyenler herhalde daha çok beklerler diyim açık bi yer görmüştür dalmıstir belkide oraya hshddhs
destursuz bir dünya markasıdır haylancım. yanlış düşünüyorsun.
Muhtacım demesinde parası onun olsun kanka😂😂destursuz bir dünya markasıdır haylancım. yanlış düşünüyorsun.
kasayı katladı 10 kısı 1000 yapacak simdi izle.
bunun eski nickli versiyonunda iyi anlasıyoduk sonra gotu bası dagıttıMuhtacım demesinde parası onun olsun kanka😂😂
Evdeki eşyaları satıyor pasoKeş mi
Öğrenecekler kanka kaç kere yazdım sildim umutlarını kırmamak için de hagxhdsO atmye gidilmedi o para yatırılmadı , kafalar çekildi konu açıldı hepsi bu biraz tanısalar şu konuda tek bir yorum olmazdı 😂😂
4 ksı varmiş işteEvdeki eşyaları satıyor paso
Sözde4 ksı varmiş işte
GTA da görev tamamlamıştır biran gerçek para sanmış konu açmıştır sonra kafa yerine gelince la git yat yürü diyip yatmıştır 😂4 ksı varmiş işte
Bir kaç gencin daha Umut kapılarını kapattı destursuz 😂Öğrenecekler kanka kaç kere yazdım sildim umutlarını kırmamak için de hagxhds
olm güldürme gece gece bıktım ben bu forumdan ya apppğfpğdsfpsdBir kaç gencin daha Umut kapılarını kapattı destursuz 😂
Bizde kendimizi kapatalım en güzeli öpüyorum seni görüşürüz kankam yattım ben :*Bir kaç gencin daha Umut kapılarını kapattı destursuz 😂
patladıum mk alffklwşafklgkleqrlyhkerlkyhGTA da görev tamamlamıştır biran gerçek para sanmış konu açmıştır sonra kafa yerine gelince la git yat yürü diyip yatmıştır 😂