Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ayrıldım🫤🫤😖😖😖

ozgur1993bjk

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
23
8
Ben 8 senelik sevgilimden ayrıldım şimdi oda bende başkalarıyla evliyiz hersey olur 7 ayın acısı 2.5 gün 3 üncü gün fazla

Onur8935

Dar ağacında da olsak son sözümüz FENERBAHÇE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,732
28,495
113
Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Kanka hata sende onu nasıl fenerli yapamadın 😀

Gokhandgnc35

cabbar halleder bulursa halleder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,323
15,086
113
Osman gelsene konu açtım sen ve senin gjbilere

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,625
3,266
113
Kumarın etkisi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor sizlerde farketmişsinizdir özellikle 3-4 aydır bu tip insan sayısı arttı kendi hayal dünyalarında herşeyi normal görüp insanlar bana bu konulari normal karşılar diyip konu açıyorlar, kanım donuyor şaşırıyorum gerçekten böyle giderse artık Forum hesabını kapatacam vallahi psikolojim bozuldu birisi , dayım öldü bjkliyim yazar , birisi kabız oldum askerde 1 hafta tuvalete çıkamadım yazar , diğeri miras kavgası peşine düşer , öbürü gelir kanser oldum para lazım der yemin ederim kadınlar bile şu muhabbetleri yapmaz.
İyi de konu ilgini çekmediyse sen de hiç girmezsin hacı konuya. Bu kadar basit aslında. Bazen bir dizi izliyorum ve o diziyi izleyenler varsa dizinin ilerleyen bölümlerine dair teorilerin muhabbetini yapmayı seviyorum mesela. Bazen telefon, bazen araba kıyaslaması yapıyorum

Yani küfür hakaret olmadığı sürece isteyen istediği konuyu açar. İlgilenen konuya girer, ilgilenmeyen de girmez