- 62,694
- 32,034
- 113
Şaka maka bir yana Fenerbahçeli olduğun için mi terk edildiBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Şaka maka bir yana Fenerbahçeli olduğun için mi terk edildiBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
nasıl ayrılmaz çok denk geldim gsli kızlar, başka takımlı birinin yüzüne bile tükürmem diyolardıKız demişsin. konuda Cinsiyet belirtilmemiş, kadınlar futbol için sevgilisinden ayrılmaz. Umarım anlamışsındır
Yok kral öyle bi ithamda bulunmadım da olursa da eyvallah herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım. Sonuçta rakibimizNe demeye çalışıyorsun yani dost erkek adamın erkek sevgilisi mi olur mantığı 🤣🤣
Nasıl belirtilmemiş la sevgilim demiş işte. erkek erkeğe sevgili olacak halleri yok ya ?Kız demişsin. konuda Cinsiyet belirtilmemiş, kadınlar futbol için sevgilisinden ayrılmaz. Umarım anlamışsındır
Geçmiş olsun. FB li olduğun için seni terk ediyorsa arkana bile bakma.Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Allah çarpsın yendik diye terk etti Muro reisŞaka maka bir yana Fenerbahçeli olduğun için mi terk edildi
Elmaslarım nerdeyi unutmuşsun 😂Sevgilimden ayrıldım ilişki yaptım dayım öldü kabız oldum amcam dünyaya geldi uykumdan uyandım
sene 1914. sokullu mehmet paşa, osman gazi, orhan gazi şarap içiyorum… eminönü köprüsünde… rahatım o seneler… gözlerim cavcaklı, çok tehlikeliyim… gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum… bir baktım fatih sultan mehmet... ne var fatih? dedim. kenan abi, kenan abi... buyur fatih dedim. düşman dedi, bizim bu akşam dedi anamızı .. dedi. tamam fatih dedim... ben dedim burdayımNasıl belirtilmemiş la sevgilim demiş işte. erkek erkeğe sevgili olacak halleri yok ya ?
Eeee yani formdan ne beklentiniz var beyefendiBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Güzel kafa beğendim bensene 1914. sokullu mehmet paşa, osman gazi, orhan gazi şarap içiyorum… eminönü köprüsünde… rahatım o seneler… gözlerim cavcaklı, çok tehlikeliyim… gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum… bir baktım fatih sultan mehmet... ne var fatih? dedim. kenan abi, kenan abi... buyur fatih dedim. düşman dedi, bizim bu akşam dedi anamızı .. dedi. tamam fatih dedim... ben dedim burdayım
Habahhaha ula etme eyleme ya böyle yazsınlar yine okunur adam bir hafta tuvalete çıkamadım mermer gibi sictm diye konu açıyor. 😆sene 1914. sokullu mehmet paşa, osman gazi, orhan gazi şarap içiyorum… eminönü köprüsünde… rahatım o seneler… gözlerim cavcaklı, çok tehlikeliyim… gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum… bir baktım fatih sultan mehmet... ne var fatih? dedim. kenan abi, kenan abi... buyur fatih dedim. düşman dedi, bizim bu akşam dedi anamızı .. dedi. tamam fatih dedim... ben dedim burdayım
6 senelikten ayrıldık dost bir şey olmaz 10 senelik ilişkiden nişan attı dün arkadaşımBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
6 seneliğe konu açılsa goygoy yapmazdım. İlişki kısa ayrılma nedeni absürt karşı taraf kaçış noktasını bulmuş uzamış. Next one desin bence6 senelikten ayrıldık dost bir şey olmaz 10 senelik ilişkiden nişan attı dün arkadaşım
Neden annesi PFDK mi anlamadım 😅Kızın annesine yazdım cevap bekliyorum
Ah be abi kız Nah dönerŞaka yapmıştır sabah düzelir her şey
Eyvallah makina abi PP değiş abi senide aldatmadinalrgeçmiş olsun kardeşim