Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ayrıldım🫤🫤😖😖😖

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
444
63
Nasıl belirtilmemiş la sevgilim demiş işte. erkek erkeğe sevgili olacak halleri yok ya ?
sene 1914. sokullu mehmet paşa, osman gazi, orhan gazi şarap içiyorum… eminönü köprüsünde… rahatım o seneler… gözlerim cavcaklı, çok tehlikeliyim… gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum… bir baktım fatih sultan mehmet... ne var fatih? dedim. kenan abi, kenan abi... buyur fatih dedim. düşman dedi, bizim bu akşam dedi anamızı .. dedi. tamam fatih dedim... ben dedim burdayım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,101
22,400
113
sene 1914. sokullu mehmet paşa, osman gazi, orhan gazi şarap içiyorum… eminönü köprüsünde… rahatım o seneler… gözlerim cavcaklı, çok tehlikeliyim… gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum… bir baktım fatih sultan mehmet... ne var fatih? dedim. kenan abi, kenan abi... buyur fatih dedim. düşman dedi, bizim bu akşam dedi anamızı .. dedi. tamam fatih dedim... ben dedim burdayım
Güzel kafa beğendim ben

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,399
113
Habahhaha ula etme eyleme ya böyle yazsınlar yine okunur adam bir hafta tuvalete çıkamadım mermer gibi sictm diye konu açıyor. 😆

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
444
63
6 senelikten ayrıldık dost bir şey olmaz 10 senelik ilişkiden nişan attı dün arkadaşım
6 seneliğe konu açılsa goygoy yapmazdım. İlişki kısa ayrılma nedeni absürt karşı taraf kaçış noktasını bulmuş uzamış. Next one desin bence