- 2,377
- 1,327
- 113
Adını tekrar brentford yap 24 saat forumda takıl yine, giden gitti
Kral TC ile kayıt oldum brendfirf değilim kardeşim ne taktınızAdını tekrar brentford yap 24 saat forumda rakıl yine giden gitti
Zor be resim ama teşekkür ederimCanını sıkma dost illaki merak edip yazar düzeltmeye çalışırsın bende de var 2 yıllık ayrıyız ama haftada bir illaki konuşuruz aynı ülkede olmamamıza rağmen
Valla çok haklısın kral önümüzdeki maçlara bakiczYanlış anlama naçizane tavsiyem şu sana , birinin seni sevdiğini tam olarak anlayamazsın ama sevmediğini çok rahat anlayabilirsin bu olay da sevmediğine kanıt olmuş üzme kendini ne ilişkiler bitiyor 7 ay ne ki
Allah yardımcın olsun, acil şifalar diliyorumBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Sabret sadece ama başka yelkenlere de açılma pişman olursun bi süre forumda bizlerle takıl😅Zor be resim ama teşekkür ederim
bunun için ayrıldıysa bırak dönmesinAh be abi kız Nah döner
O zaman yarrrra neyse kral ben Müslüm Baba dinlemeye gidiyorum Allah'a emanetSabret sadece ama başka yelkenlere de açılma pişman olursun bi süre forumda bizlerle takıl😅
O zaman yarrrra neyse kral ben Müslüm Baba dinlemeye gidiyorum Allah'a emanet
İbrahim Candan-Neden dinlemeni tavsiye ederim
Gülüyorum kusura bakma.. çok trajikomik bir olay.Allah çarpsın yendik diye terk etti Muro reis
Amcan dünyaya gelene kadar herşey normaldiSevgilimden ayrıldım ilişki yaptım dayım öldü kabız oldum amcam dünyaya geldi uykumdan uyandım
Sende Galatasaray li sevgili yapmasaydin kral 🤣Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Ben maçtan sonra 2 sevgili gördüm kız çocuğu Fenerbahçe güzel oynadı diyip tebrik ediyordu.Sende Galatasaray li sevgili yapmasaydin kral 🤣
Kral ondan hayyrı gelmez o zaman yanlış anlamaAllah çarpsın yendik diye terk etti Muro reis
Fenerbahçe işin içine girince herşey oluyor 🤣Ben maçtan sonra 2 sevgili gördüm kız çocuğu Fenerbahçe güzel oynadı diyip tebrik ediyordu.
Gider ayak.3 golü de sen atsaydın eski sevgiline.. veda golüO zaman yarrrra neyse kral ben Müslüm Baba dinlemeye gidiyorum Allah'a emanet