- 60
- 23
- 8
Ben 8 senelik sevgilimden ayrıldım şimdi oda bende başkalarıyla evliyiz hersey olur 7 ayın acısı 2.5 gün 3 üncü gün fazla
Kanka hata sende onu nasıl fenerli yapamadın 😀Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Forumdaşlar olarak biz seni asla terk etmeyecegiz, asla üzülme.Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Ah hocam ahhh kim tutabilir onun yeriniBrendfordcum burada olacaktın 3 öğün yemek niyetine tokatlardım seni
İyi de konu ilgini çekmediyse sen de hiç girmezsin hacı konuya. Bu kadar basit aslında. Bazen bir dizi izliyorum ve o diziyi izleyenler varsa dizinin ilerleyen bölümlerine dair teorilerin muhabbetini yapmayı seviyorum mesela. Bazen telefon, bazen araba kıyaslaması yapıyorumKumarın etkisi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor sizlerde farketmişsinizdir özellikle 3-4 aydır bu tip insan sayısı arttı kendi hayal dünyalarında herşeyi normal görüp insanlar bana bu konulari normal karşılar diyip konu açıyorlar, kanım donuyor şaşırıyorum gerçekten böyle giderse artık Forum hesabını kapatacam vallahi psikolojim bozuldu birisi , dayım öldü bjkliyim yazar , birisi kabız oldum askerde 1 hafta tuvalete çıkamadım yazar , diğeri miras kavgası peşine düşer , öbürü gelir kanser oldum para lazım der yemin ederim kadınlar bile şu muhabbetleri yapmaz.
9 yaşında misiniz. Bebeler sizi.Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Normalde böyle şeyler gırgır muhabbet konusu oluyor nasıl bu dereceye geldi.Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Ayrılmam sevişirim hayallerimleBen 8 senelik sevgilimden ayrıldım şimdi oda bende başkalarıyla evliyiz hersey olur 7 ayın acısı 2.5 gün 3 üncü gün fazla