- 1,890
- 969
- 113
Beyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Sırf Fenerbahçeli olduğun için mi konu gardaşımBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Terketmeye bahane aramış takım yüzünden iki sevgilinin arasının bozulması hikayeBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Ayrılmış artık zor o işKoy gotune
Böyle bir video görmüştümBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Tabi ki kızı seçeceksin, fenerli olmak bunu gerektirirBeyler 7 aylık sevgilimden ayrıldım bugün derbi yüzünden sinirliyim üzgünüm kafayı yicem delircem resme Fenerbahçeli olduğum için terk edildim
Sırf galatasaray lı olduğum için forvete osi orta sahaya lemina çekicemBugün geç uyandım kahve içtim kafayı yicem fifa gircem
Sevgilim demiş kız dememiş futbol yüzünden sevdiğiyle yolları ayıran kız yoktur varsa ilk olurTabi ki kızı seçeceksin, fenerli olmak bunu gerektirir
Ne dediğini sen bile anlamışsındir eminimSevgilim demiş kız dememiş futbol yüzünden sevdiğiyle yolları ayıran kız yoktur varsa ilk olur
Aklımdan geçti ama namaz kıldım yeniPatlat bı 31 kendine gelirsin
Kral harbi ayrıldım la kumlarla alakası yokKumarın etkisi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor sizlerde farketmişsinizdir özellikle 3-4 aydır bu tip insan sayısı arttı kendi hayal dünyalarında herşeyi normal görüp insanlar bana bu konulari normal karşılar diyip konu açıyorlar, kanım donuyor şaşırıyorum gerçekten böyle giderse artık Forum hesabını kapatacam vallahi psikolojim bozuldu birisi , dayım öldü bjkliyim yazar , birisi kabız oldum askerde 1 hafta tuvalete çıkamadım yazar , diğeri miras kavgası peşine düşer , öbürü gelir kanser oldum para lazım der yemin ederim kadınlar bile şu muhabbetleri yapmaz.
Kız demişsin. konuda Cinsiyet belirtilmemiş, kadınlar futbol için sevgilisinden ayrılmaz. Umarım anlamışsındırNe dediğini sen bile anlamışsındir eminim
Ne demeye çalışıyorsun yani dost erkek adamın erkek sevgilisi olur mantığı mı 🤣🤣Kız demişsin. konuda Cinsiyet belirtilmemiş, kadınlar futbol için sevgilisinden ayrılmaz. Umarım anlamışsındır