Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ayrıldım🫤🫤😖😖😖

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
575
444
63
Bugün geç uyandım kahve içtim kafayı yicem fifa gircem

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,421
113
Kumarın etkisi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor sizlerde farketmişsinizdir özellikle 3-4 aydır bu tip insan sayısı arttı kendi hayal dünyalarında herşeyi normal görüp insanlar bana bu konulari normal karşılar diyip konu açıyorlar, kanım donuyor şaşırıyorum gerçekten böyle giderse artık Forum hesabını kapatacam vallahi psikolojim bozuldu birisi , dayım öldü bjkliyim yazar , birisi kabız oldum askerde 1 hafta tuvalete çıkamadım yazar , diğeri miras kavgası peşine düşer , öbürü gelir kanser oldum para lazım der yemin ederim kadınlar bile şu muhabbetleri yapmaz.

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,749
1,321
113
Sevgilim beni sicarken gördü akşam yemeginde bulgur vardı sabah traş olacam belberde sıra varmı böbreğim niye ağrıyor
Babamm böyle pasta yapmayı nerdenn öğrendiii

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,890
969
113
Kumarın etkisi gün geçtikçe daha kötüye gidiyor sizlerde farketmişsinizdir özellikle 3-4 aydır bu tip insan sayısı arttı kendi hayal dünyalarında herşeyi normal görüp insanlar bana bu konulari normal karşılar diyip konu açıyorlar, kanım donuyor şaşırıyorum gerçekten böyle giderse artık Forum hesabını kapatacam vallahi psikolojim bozuldu birisi , dayım öldü bjkliyim yazar , birisi kabız oldum askerde 1 hafta tuvalete çıkamadım yazar , diğeri miras kavgası peşine düşer , öbürü gelir kanser oldum para lazım der yemin ederim kadınlar bile şu muhabbetleri yapmaz.
Kral harbi ayrıldım la kumlarla alakası yok