- 6,759
- 3,022
- 113
Adanadayim bende Antepli kız arkadaşım vardı aileler bile tanişmişti 3 sene sürdü sonra bişi oldu olmadı ama iyi kızdı ondan yana değil biraz istekler uyuşmadi çok altın istiyorlar abi 😂
12 ay dostUzun dönem mi gittin 12 ay
Çok gittim geldim zaten arabayla 2 saat bizim burdanBende askerliği Gaziantep İslahiye de yaptım Gaziantep'in insanı cok samimidir az cok çarşı izninde sahit oldum![]()
Tebrikler dost mutlu sonla sonuçlanmışMerak etme ben yamyamları ayırırım
Niye ödemesin ki dost kural ihlali yapmadiysan nerden oynadın kiÇekim verdim umarım öderler
İns reisimÇekim verdim umarım öderler
Neden ki güvendiğin site değil miÇekim verdim umarım öderler
hangi site dostÇekim verdim umarım öderler
Ödemezse zorla alırız dost rahat olÇekim verdim umarım öderler
Kural ihlali yapmadım istediğiniz alandan oynayın dediler 4 bine 4 bin bonus almıştım 20k olunca çekim veriliyormuş bende zaten 20k yaptım ama belki 3 bini silebilirler yanılmıyorsam minimum maksimum 5 katıydıNiye ödemesin ki dost kural ihlali yapmadiysan nerden oynadın ki
Hangi siteÇekim verdim umarım öderler
Hangi site dostKural ihlali yapmadım istediğiniz alandan oynayın dediler 4 bine 4 bin bonus almıştım 20k olunca çekim veriliyormuş bende zaten 20k yaptım ama belki 3 bini silebilirler yanılmıyorsam minimum maksimum 5 katıydı
Sıkıntı olmaz inşallahKural ihlali yapmadım istediğiniz alandan oynayın dediler 4 bine 4 bin bonus almıştım 20k olunca çekim veriliyormuş bende zaten 20k yaptım ama belki 3 bini silebilirler yanılmıyorsam minimum maksimum 5 katıydı