- 11,098
- 3,305
- 113
Fazla salmadilarÇünkü çaylaklar iyidi fark çıkınca girmedi oyuna
Fazla salmadilarÇünkü çaylaklar iyidi fark çıkınca girmedi oyuna
Hiç unutmam 6 dk 47 çıktı 9 sayı lazım 6 dk da geldi dedim 7 sayı çıkmıştı Boston şerefsiziNbadan
TebriklerGeldi mi bakamıyorum valla korkudan
kesene bereket dostBöyle şu anda dışarıdayım kar da yağıyor elim dondu resmen maça bakayım diye sıcak yere geçeyim yazacam kişileri nasıl olsa geldi çekimde verecem
Dost bizim burda da yağmur yağıyor Adana'da 😂Böyle şu anda dışarıdayım kar da yağıyor elim dondu resmen maça bakayım diye sıcak yere geçeyim yazacam kişileri nasıl olsa geldi çekimde verecem
Oo süperBöyle şu anda dışarıdayım kar da yağıyor elim dondu resmen maça bakayım diye sıcak yere geçeyim yazacam kişileri nasıl olsa geldi çekimde verecem
Kesene bereket dost neresinde yağıyor antenin kar baspinardamisinBöyle şu anda dışarıdayım kar da yağıyor elim dondu resmen maça bakayım diye sıcak yere geçeyim yazacam kişileri nasıl olsa geldi çekimde verecem
Kesene bereketBöyle şu anda dışarıdayım kar da yağıyor elim dondu resmen maça bakayım diye sıcak yere geçeyim yazacam kişileri nasıl olsa geldi çekimde verecem
Tebrikler sonundaBöyle şu anda dışarıdayım kar da yağıyor elim dondu resmen maça bakayım diye sıcak yere geçeyim yazacam kişileri nasıl olsa geldi çekimde verecem
Gördü zaten maç bitti şimdi etiketler kazananlarıYamyamlar gelmeden 😂
HshshshshsYamyamlar gelmeden 😂
Ben yokum listedeGördü zaten maç bitti şimdi etiketler kazananları