- 13,615
- 3,836
- 113
dostum zorlama cek yamuk yaparsa bunlarİsimlerimiz aynı dedem ile 😃😃😃
dostum zorlama cek yamuk yaparsa bunlarİsimlerimiz aynı dedem ile 😃😃😃
Beşiktaş reisim hosgeldinSenin yerine beni aldılar listeye![]()
Hoşbulduk sayın abim nasilsinBeşiktaş reisim hosgeldin
İyim seni sormalı reisimHoşbulduk sayın abim nasilsin
İyi bakalım bu siteden al daBeyler 7 binden olduk onun için 1 atış daha yapacağız söz verdiğim 6 kişiye atmak için
tamamdır dostBeyler 7 binden olduk onun için 1 atış daha yapacağız söz verdiğim 6 kişiye atmak için
Çek kurtar bunu daBeyler 7 binden olduk onun için 1 atış daha yapacağız söz verdiğim 6 kişiye atmak için
Liste belli miBeyler 7 binden olduk onun için 1 atış daha yapacağız söz verdiğim 6 kişiye atmak için
Dostum hiç bulaşma yaBeyler 7 binden olduk onun için 1 atış daha yapacağız söz verdiğim 6 kişiye atmak için
Sana en fazla 16 çekebilirsin demiş daha niye oynuyorsun ki çek başka yerden oynarsınBeyler 7 binden olduk onun için 1 atış daha yapacağız söz verdiğim 6 kişiye atmak için
Direk gönderdiler 16 bini az dinleneyim sağlam siteye atacam öğlen burada olun 1-2 gibiİyi bakalım bu siteden al da
Vallahi dost almışsın bir şeyler bırak oynama dahaDirek gönderdiler 16 bini az dinleneyim sağlam siteye atacam öğlen burada olun 1-2 gibi
Kazanç serisini bozmaDirek gönderdiler 16 bini az dinleneyim sağlam siteye atacam öğlen burada olun 1-2 gibi
6 kişi demişsin kim 6 kişi dostDirek gönderdiler 16 bini az dinleneyim sağlam siteye atacam öğlen burada olun 1-2 gibi
Kazanç serisini bozmaDirek gönderdiler 16 bini az dinleneyim sağlam siteye atacam öğlen burada olun 1-2 gibi
Liste belli ise ona göre gelelimDirek gönderdiler 16 bini az dinleneyim sağlam siteye atacam öğlen burada olun 1-2 gibi
Bence yokuz bizListe belli ise ona göre gelelim![]()