- 4,265
- 1,235
- 113
Fear niye güldün dost anlamadımBol şans takipteyiz
Fear niye güldün dost anlamadımBol şans takipteyiz
İyi sabahlar eyvallahİyi sabahlar dost
bol şansUyumuşum paylaşacaktım biraz geç oldu
Konuda açamadım gece filtresi diye
Evet jamal muray 27+ sayı atar bence.
Normali 25 den başlar siz 25den alabilirsiniz ben 27 den aldım oranı yüksek diye
Gelirse yarın takip eden 2 kişiye yine yardımcı olacam saat 22 de çektikten sonra
En doğru yorumAdamın kendisi yanlış kaldıki oynadığı siteler nasıl iyi olsun hayatımda gördügüm en büyük trol
Adamsın kadam hayırlı sabahlar sahurumuz mübarek olsun 👋😍En doğru yorum
Bol sans dost takipteyimUyumuşum paylaşacaktım biraz geç oldu
Normali 25 den başlar siz 25den alabilirsiniz ben 27 den aldım oranı yüksek diye
Gelirse yarın takip eden 2 kişiye yine yardımcı olacam saat 22 de çektikten sonra
Bol şans kral beni unutma 🙏Uyumuşum paylaşacaktım biraz geç oldu
BasladiUyumuşum paylaşacaktım biraz geç oldu
Sorma kral sayıya gitmiyor boyna asistyapıyorSoysuz kötü başladı henüz sadece üçlük attı 24 lazım 3 çeyrekte
Valla ya atmıyor bugunSoysuz kötü başladı henüz sadece üçlük attı 24 lazım 3 çeyrekte
15Arka arkaya 3 tane üçlük attı
12 oldu
Knk muray açıldı gibiSoysuz kötü başladı henüz sadece üçlük attı 24 lazım 3 çeyrekte
Açıldı evet iyi gidiyor 🙏Knk muray açıldı gibi