- 2,757
- 725
- 113
Sürekli kaçırıyor
4/3 tripple attı 1:30’da 3 kere 3 lük attı lavukTim hardaway mıdır nedir dısardan geldi 16 sayı attı bu periyot
GelecekŞaka gibi valla şaka ettik gerçek olacak gibi son 2'lik atmadı soysuz normali 25'di geldim 27 oynadım salak gibi
Sakin knk relax inş atacaktırŞaka gibi valla şaka ettik gerçek olacak gibi son 2'lik atmadı soysuz normali 25'di geldim 27 oynadım salak gibi
3x100Gelecek
Sen ne kadar ödül atacam onu düsün
Harbiden olmazsa oyuna girmezse bişeyler verecekler elimize@Zerus27 şansına kakayım 2 kere daha tripple denedi biri airball biri içerden çıktı resmen
Yumurta tavuğun götüne geldi kaldı öle yaaHarbiden olmazsa oyuna girmezse bişeyler verecekler elimize
Gelecek ins reis atacak son sayıyiAiscore de biri oyunda diyor ama sayı bölümünde oyunda gözükmüyor oyuna girdi mi
Ulan olacak gibi oldu ama olmadı bu nasıl iş anasını ya valla tam kafa yemelikGöz göre göre s.... kler şaka gibi normali oynamayan beynimi s...... 25 oynasam gelmişti
Kitapsız evin yüzüne farkı açtırmazsa son çeyrek oynardıUlan olacak gibi oldu ama olmadı bu nasıl iş anasını ya valla tam kafa yemelik
Valla şu kupon gelmedi şaka gibi ya şu şekil yatmak insana koyuyor yaKitapsız evin yüzüne farkı açtırmazsa son çeyrek oynardı