Tebrikler dostBu kez site sağlam
Haydi Armand bir asist bekliyoruz 😍
Gelirse NBA de rol açarım
Tebrikler dost bunu nasil tahmin edebildinBu kez site sağlam
Haydi Armand bir asist bekliyoruz 😍
Gelirse NBA de rol açarım
@Shellac benim yazdıgım seyden farkı ne dün ve bir çok kez bana uyarı atıyorsun siliyorsun ki kimseye özelden yazıp birşey istediğimde yok bu elemanınki nie silinmiyorAhh şu küsuratlar beni bitiriyor. Göz kırptı bana 920 tl
2 maç analiz ettim diğeri marsilya brest olan ilk olarak Marsilya'ya baktım oyuncuya güvenemedim ama brest atan oyuncu varya forvette ona da verecektım sonra bunu aldım iyice inceledim 😍😍😍Tebrikler dost bunu nasil tahmin edebildin
Bu işin duayeni sin dostum2 maç analiz ettim diğeri marsilya brest olan ilk olarak Marsilya'ya baktım oyuncuya güvenemedim ama brest atan oyuncu varya forvette ona da verecektım sonra bunu aldım iyice inceledim 😍😍😍
TebriklerÇekim gelince every matrix de NBA alacam
Çekimi iptal ettiler neymiş yatırım bonusu aldıktan 24 saat sonra çekim iletilebiliyormuşTebrikler
NBA de bende varım
Takibe dewam
Öyle Bir kural yok ki hele de every Matrix teÇekimi iptal ettiler neymiş yatırım bonusu aldıktan 24 saat sonra çekim iletilebiliyormuş
Mecburen aynı sitede NBA alacaz
Tüm siteler sana düşman galibaÇekimi iptal ettiler neymiş yatırım bonusu aldıktan 24 saat sonra çekim iletilebiliyormuş
Mecburen aynı sitede NBA alacaz