- 23,463
- 16,528
- 113
O kdr uzun sure durmuyor yakub efrndiLa neye gülüyorsunuz tren adı üstünde Doğu ekspresi duraklarda durduğu zaman bir mola süresi var yemekte mi yemeyecek bu aile 🤣
O kdr uzun sure durmuyor yakub efrndiLa neye gülüyorsunuz tren adı üstünde Doğu ekspresi duraklarda durduğu zaman bir mola süresi var yemekte mi yemeyecek bu aile 🤣
Molalarda çok duruyormu dostBen yapmıştım Doğu turu Ankara'dan akşam 7 de kalkış Sivas Erzincan Erzurum kars
Bi ileri iki geri dayi 😂😂Tren kaç vites😂😂
Sanırım Malatya'da vardiBen yapmıştım Doğu turu Ankara'dan akşam 7 de kalkış Sivas Erzincan Erzurum kars
Diyarbakirdan geçmiyor mu bizim memlekete yaklaşınca ucuşa mı geçiyor 🤣Ben yapmıştım Doğu turu Ankara'dan akşam 7 de kalkış Sivas Erzincan Erzurum kars
Malatya treni ayrı dost vardaSanırım Malatya'da vardi
Dost bilet işini halledebilirmiuiz mesala ben bikac güne desemO trenn hat boyunca gidisine ve ikmallerine bagli nerde ne kdr durduguna hakim degilim gardaslik
Halletmeye calisirim gardasmDost bilet işini halledebilirmiuiz mesala ben bikac güne desem
Duruyor duruyor Oğuzhan efendi merak etme durmazsa beni arasın ben durdurum bizimde elimiz kolumuz uzun merak etme 🫡 🫡 🤣O kdr uzun sure durmuyor yakub efrndi
Eyvallah dost yine haberlesiriz iş yerinden iznide sorayım çok sağol bütün dostlar çok sağolun bilgiler icinHalletmeye calisirim gardasm
Sen önce 50bin koy cebine sonra izin konusEyvallah dost yine haberlesiriz iş yerinden iznide sorayım çok sağol bütün dostlar çok sağolun bilgiler icin
Sen hastaligi atlat elin kolun sana kalsin yakup reiz ciger yicek kadar durmuyor malesef ama yakit ikmal yaparsa durur 🙏Duruyor duruyor Oğuzhan efendi merak etme durmazsa beni arasın ben durdurum bizimde elimiz kolumuz uzun merak etme 🫡 🫡 🤣
Rica ederim elimden geleni yaparim kendi indirimimide kullanirim sana sorun yok 🙏Eyvallah dost yine haberlesiriz iş yerinden iznide sorayım çok sağol bütün dostlar çok sağolun bilgiler icin
Eyvallah dostRica ederim elimden geleni yaparim kendi indirimimide kullanirim sana sorun yok 🙏
Yaw arkadaşım benim tur trenidir duruyor Diyarbakır'da durmuyorsa o trenin ben ta valla demiryollarında tanıdığım var adam inanmıyor yauw 🤣Sen hastaligi atlat elin kolun sana kalsin yakup reiz ciger yicek kadar durmuyor malesef ama yakit ikmal yaparsa durur 🙏
Kanka senin o dediğin 5 den fazla tutar çocukta var diyorsun bulunduğun semtte gezsen 5 bin akşama kadar yetmez ki sen yola çıkıyorsun herşey çok pahalı yemekli servis alsan öyle daha pahalı gelir.. bence durumun yoksa çocukları falan topla bir Piknik alanına git yak mangalı mı çocuklar oynasın sen keyfine bak yinede karar senindir iyi eğlencelerArabam yok dost maddi durumumds öyle fazla yok bu tam istedim gibi 1250+1250 bilet 2500 de ekstradan gitse 5 güzel olur ama senin dedinde daha güzel olur kısmet inşallah onuda ilerleyen zamanlarda yaperriz
Teşekkürler dostKanka senin o dediğin 5 den fazla tutar çocukta var diyorsun bulunduğun semtte gezsen 5 bin akşama kadar yetmez ki sen yola çıkıyorsun herşey çok pahalı yemekli servis alsan öyle daha pahalı gelir.. bence durumun yoksa çocukları falan topla bir Piknik alanına git yak mangalı mı çocuklar oynasın sen keyfine bak yinede karar senindir iyi eğlenceler