- 2,584
- 2,167
- 113
Sen maytap geçmiyon mu len ciddimisin yoksaKim maytap geviyo dayko
Sen maytap geçmiyon mu len ciddimisin yoksaKim maytap geviyo dayko
Allah razı olsun dost eğer imkan varsa yarın veya diğer gün ogrenebilirmisin yada nereyi aramam gerek bilgi versen ben arayayimCocuklara para yok gardasm fiyatlar hakkinda suan bilgi sahibi degilim arsyip gunduz ogrenmek lazm bence kisin gitmen daha guzel lakin cocuklar allah bagislasn kucukmus hava degisiminden hasta olabilirler gardasm ama nacizane sana kalms tabi
Orda biletler 1 senede bitio ve çok pahaliAynısından bahsediyorda telaffuz edemedi
Doğu express i
Cddyim dayi neden maytap geceym makinstm bnn soleyen olmadi mi o kdr arkamzdan konusyyorlar duymdn mi 😂😂Sen maytap geçmiyon mu len ciddimisin yoksa
Dost Doğu ekspresi Doğu turu yap kompartman alDostlar bu konuda bir sizlere danışayım dedim evliyim esimle uzun süredir tatil falan birşey yapmadık ellerinziden öper iki tanede çocuk var şu tren yolculuğu nasıl olur daha önce deneyimleyen varmı yani bian aklımdan geçti öyle uygun olurmu bana
Ogrenirim gardasm sorunj yok sen yarn bana gun icinde dmden yaz unutmayalm 🙏Allah razı olsun dost eğer imkan varsa yarın veya diğer gün ogrenebilirmisin yada nereyi aramam gerek bilgi versen ben arayayim
Bilmiodum valla Gebze mi seferlerCddyim dayi neden maytap geceym makinstm bnn soleyen olmadi mi o kdr arkamzdan konusyyorlar duymdn mi 😂😂
Kardeşim araba kirala varsa ehliyetin al yengemi çocukları güzelce istanbul turu yap orada oturmuyorsan tam mevsimi güzel bir balik ekmek yap 1 gün otel ayarla kalırsınız bir gün daha gezer dönersiniz İstanbul varken trende falan ne işin var oraya gittiysen Mersin falan tavsiye ederim havasıda ılık olur.Allah razı olsun dost eğer imkan varsa yarın veya diğer gün ogrenebilirmisin yada nereyi aramam gerek bilgi versen ben arayayim
Çok sağol dost peki iller arası molada çok duruyormu arkdas söylemiş mesala diyarbakirda bir iki saat dursa harika olur benceOgrenirim gardasm sorunj yok sen yarn bana gun icinde dmden yaz unutmayalm 🙏
En güzeli Doğu turu haylanım trenle yataklı Ankara'dan Kars'a kadarKardeşim araba kirala varsa ehliyetin al yengemi çocukları güzelce istanbul turu yap orada oturmuyorsan tam mevsimi güzel bir balik ekmek yap 1 gün otel ayarla kalırsınız bir gün daha gezer dönersiniz İstanbul varken trende falan ne işin var oraya gittiysen Mersin falan tavsiye ederim havasıda ılık olur.
İzmirdeym dayi yuk treni kullaniyorum arada balikesir aydin yapiyorumBilmiodum valla Gebze mi seferler
Len yarım ekmek balik 600 TL😂😂Kardeşim araba kirala varsa ehliyetin al yengemi çocukları güzelce istanbul turu yap orada oturmuyorsan tam mevsimi güzel bir balik ekmek yap 1 gün otel ayarla kalırsınız bir gün daha gezer dönersiniz İstanbul varken trende falan ne işin var oraya gittiysen Mersin falan tavsiye ederim havasıda ılık olur.
Ehliyetin varmı yoksa kacakmi😂😂İzmirdeym dayi yuk treni kullaniyorum arada balikesir aydin yapiyorum
O trenn hat boyunca gidisine ve ikmallerine bagli nerde ne kdr durduguna hakim degilim gardaslikÇok sağol dost peki iller arası molada çok duruyormu arkdas söylemiş mesala diyarbakirda bir iki saat dursa harika olur bence
Arabam yok dost maddi durumumds öyle fazla yok bu tam istedim gibi 1250+1250 bilet 2500 de ekstradan gitse 5 güzel olur ama senin dedinde daha güzel olur kısmet inşallah onuda ilerleyen zamanlarda yaperrizKardeşim araba kirala varsa ehliyetin al yengemi çocukları güzelce istanbul turu yap orada oturmuyorsan tam mevsimi güzel bir balik ekmek yap 1 gün otel ayarla kalırsınız bir gün daha gezer dönersiniz İstanbul varken trende falan ne işin var oraya gittiysen Mersin falan tavsiye ederim havasıda ılık olur.
Kacak kullaniyorum 17 senedir 😂😂Ehliyetin varmı yoksa kacakmi😂😂
Tren kaç vites😂😂Kacak kullaniyorum 17 senedir 😂😂