Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Uzun tren yolculuğu

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,767
2,796
113
Vay be adamlar tren durduroyor diğeri Diyarbakır üstünden tren ucuruyormus🤣

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
Sen hastaligi atlat elin kolun sana kalsin yakup reiz ciger yicek kadar durmuyor malesef ama yakit ikmal yaparsa durur 🙏
Yaw arkadaşım benim tur trenidir duruyor Diyarbakır'da durmuyorsa o trenin ben ta valla demiryollarında tanıdığım var adam inanmıyor yauw 🤣

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
Arabam yok dost maddi durumumds öyle fazla yok bu tam istedim gibi 1250+1250 bilet 2500 de ekstradan gitse 5 güzel olur ama senin dedinde daha güzel olur kısmet inşallah onuda ilerleyen zamanlarda yaperriz
Kanka senin o dediğin 5 den fazla tutar çocukta var diyorsun bulunduğun semtte gezsen 5 bin akşama kadar yetmez ki sen yola çıkıyorsun herşey çok pahalı yemekli servis alsan öyle daha pahalı gelir.. bence durumun yoksa çocukları falan topla bir Piknik alanına git yak mangalı mı çocuklar oynasın sen keyfine bak yinede karar senindir iyi eğlenceler

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,571
6,223
113
Kanka senin o dediğin 5 den fazla tutar çocukta var diyorsun bulunduğun semtte gezsen 5 bin akşama kadar yetmez ki sen yola çıkıyorsun herşey çok pahalı yemekli servis alsan öyle daha pahalı gelir.. bence durumun yoksa çocukları falan topla bir Piknik alanına git yak mangalı mı çocuklar oynasın sen keyfine bak yinede karar senindir iyi eğlenceler
Teşekkürler dost