Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Uzun tren yolculuğu

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,571
6,223
113
Dostlar bu konuda bir sizlere danışayım dedim evliyim esimle uzun süredir tatil falan birşey yapmadık ellerinziden öper iki tanede çocuk var şu tren yolculuğu nasıl olur daha önce deneyimleyen varmı yani bian aklımdan geçti öyle uygun olurmu bana

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,462
16,527
113
Dostlar bu konuda bir sizlere danışayım dedim evliyim esimle uzun süredir tatil falan birşey yapmadık ellerinziden öper iki tanede çocuk var şu tren yolculuğu nasıl olur daha önce deneyimleyen varmı yani bian aklımdan geçti öyle uygun olurmu bana
Super benm surdugum trene gel 😂

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,213
14,226
113
Aylar oncesinden randevu alman gerekir direk bulamıyorsun diye biliyorum

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,662
2,227
113
Eziyet olur Yol boyunca esin başının etini yer

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,462
16,527
113
Hacim ben makinistm ama uzun yol gtmiyorum guzel ve keyifli ilk defa deneyeckseniz sayet vanda da guzel binkahvalti yaoar donersiniz 🙏

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,767
2,796
113
Fiyatlar uygunmus ani biriksin diye yapilabilcek aktivitelerden güzelde jest olur yengeye çocuklara hanene + puan yazdırır bu tarz etkinlik dost🙂

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,462
16,527
113
Valla dost çocukların biri 2 yaşında biri beş şimdi fiyat noluyor ailecek gitsek sen bilirsin ayarlamayı yapayimda bir degisiklik yapalım birde dost sence hangi ay daha güzel olur
Cocuklara para yok gardasm fiyatlar hakkinda suan bilgi sahibi degilim arsyip gunduz ogrenmek lazm bence kisin gitmen daha guzel lakin cocuklar allah bagislasn kucukmus hava degisiminden hasta olabilirler gardasm ama nacizane sana kalms tabi