Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı tnhnbk71 | Kombine

Kupon Miktarı
213
Kupon Oranı
6.47

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
Boca jun tek kale oynuyor ilk yarı değilde ikinci yarı 55 te biter bu iş

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,448
3,816
113
Pastırmada yemedim fakirlik seviyesi yüksek sanırım para olsada aklımın ucundan geçmez ben kanat gurmesiyim hiç sıkılmadan her gün sabah öğlen akşam kanat yiyebilirim 😂
abi sen slotlara fisildayip fakir fukara doyuruyon biraz da kendini düşün ne demek pastırma yemedim ya :(

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
Benim totemlerim var maçı bir yerde kapatırım bir saat belirlerim örnek bakmayı 1. 55 te mi kapattım 2:15 e kadar maçta ne oluyor bakmam sonra full takşp ederim, totem
Bende asla oynadığım maçın içine girip kim ne yapmış sarı var mı kırmızı varmı falan bakmam bide oynadığım maçı asla canlıdan izlemem öyle olunca hiç gol olmayacak hissiyatı oluyor

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Bende asla oynadığım maçın içine girip kim ne yapmış sarı var mı kırmızı varmı falan bakmam bide oynadığım maçı asla canlıdan izlemem öyle olunca hiç gol olmayacak hissiyatı oluyor
Benim de aynı hele böyle gece liglerine, gelsin tabiiki kaç da insanın uykusu geliyor.

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
abi sen slotlara fisildayip fakir fukara doyuruyon biraz da kendini düşün ne demek pastırma yemedim ya :(
Vallahi billahi yemedim be hiç aklıma gelmedi galiba ilgimide çekmedi çemen muhabbeti falan var sanırım onda çemen pek sevmem