- 13,215
- 14,227
- 113
Boca jun tek kale oynuyor ilk yarı değilde ikinci yarı 55 te biter bu iş
HarbimiYok ağa uslu durmadık müebbete çevirdiler bdbsb
Atlasbet den 500 kazandık sadece kripto diyor yine ekmeği su ile yiyelimBanin bitmedimi losers te
Bekliyoruz bakalım 😆😆af gelecek abi![]()
Benim totemlerim var maçı bir yerde kapatırım bir saat belirlerim örnek bakmayı 1. 55 te mi kapattım 2:15 e kadar maçta ne oluyor bakmam sonra full takşp ederim, totemBoca jun tek kale oynuyor ilk yarı değilde ikinci yarı 55 te biter bu iş
abi sen slotlara fisildayip fakir fukara doyuruyon biraz da kendini düşün ne demek pastırma yemedim yaPastırmada yemedim fakirlik seviyesi yüksek sanırım para olsada aklımın ucundan geçmez ben kanat gurmesiyim hiç sıkılmadan her gün sabah öğlen akşam kanat yiyebilirim 😂
Yok erhanım galiba yarın akşama bitiyor 4 gün vermişlerdiHarbimi
2 0 biter ya da 2 1 o maçBoca jun tek kale oynuyor ilk yarı değilde ikinci yarı 55 te biter bu iş
Atlasbet kazandık çekemiyorum2 0 biter ya da 2 1 o maç
Niye kripto çektiriyor sadeceAtlasbet kazandık çekemiyorum
Bende asla oynadığım maçın içine girip kim ne yapmış sarı var mı kırmızı varmı falan bakmam bide oynadığım maçı asla canlıdan izlemem öyle olunca hiç gol olmayacak hissiyatı oluyorBenim totemlerim var maçı bir yerde kapatırım bir saat belirlerim örnek bakmayı 1. 55 te mi kapattım 2:15 e kadar maçta ne oluyor bakmam sonra full takşp ederim, totem
Min çekim 500 sadece kripto vatNiye kripto çektiriyor sadece
Benim de aynı hele böyle gece liglerine, gelsin tabiiki kaç da insanın uykusu geliyor.Bende asla oynadığım maçın içine girip kim ne yapmış sarı var mı kırmızı varmı falan bakmam bide oynadığım maçı asla canlıdan izlemem öyle olunca hiç gol olmayacak hissiyatı oluyor
Heee sıkıntııııMin çekim 500 sadece kripto vat
İyi yarın konuda yazarsin konusuruz dostYok erhanım galiba yarın akşama bitiyor 4 gün vermişlerdi
Vallahi billahi yemedim be hiç aklıma gelmedi galiba ilgimide çekmedi çemen muhabbeti falan var sanırım onda çemen pek sevmemabi sen slotlara fisildayip fakir fukara doyuruyon biraz da kendini düşün ne demek pastırma yemedim ya![]()
Tamam gülüm olurİyi yarın konuda yazarsin konusuruz dost
Yarın gece 00.00İyi yarın konuda yazarsin konusuruz dost
Kripto yok mu sende 500 çekim yapıcaz açız açççççİyi yarın konuda yazarsin konusuruz dost