- 13,215
- 14,227
- 113
Yatarsa evde salçada kalmadı karnımız aç sendeyiz haydarımm
Yatarsa evde salçada kalmadı karnımız aç sendeyiz haydarımm
Valla kuruş yok cumaya kadarYatarsa evde salçada kalmadı karnımız aç sendeyiz haydarımm
Kadir abi cuma günü hangi camidesin bende geliyim güzel ağıt yakarım kaldırırız 5-6 😆Valla kuruş yok cumaya kadar
Onu pişiren çemen zaten dostum dökme dedikleri ucuz olur dogranirken düşen dilimler çemenin altından saydıklarım dan çevremde varsa git zaten görürsün onu çöp olarak görüyorlar pastırma 10 lira ise kilosu onun 6 liraÇemensiz varsa denenebilir ama illaki vardır ya azda olsa onu tutan çemen sanırım
Camı yok allah dusurmrsinKadir abi cuma günü hangi camidesin bende geliyim güzel ağıt yakarım kaldırırız 5-6 😆
Eyvallah dost denerim Ulus hale inmem lazım yolum düştüğünde soralım bakayım şu pastırma nasıl birseymişOnu pişiren çemen zaten dostum dökme dedikleri ucuz olur dogranirken düşen dilimler çemenin altından saydıklarım dan çevremde varsa git zaten görürsün onu çöp olarak görüyorlar pastırma 10 lira ise kilosu onun 6 lira
Nasıl lan abi camiye mi Allah düşürmesin yoksa sinyale mi anlamadımCamı yok allah dusurmrsin
Dilenmeye😂😂Nasıl lan abi camiye mi Allah düşürmesin yoksa sinyale mi anlamadım
Birşey olmaz abi iki gün dilenci derler sonra ağam paşam derler düşün sen bi haber et bana cumaya çok var daha 😆Dilenmeye😂😂
Lan billion sabaha 1 k olsun hesaptaBirşey olmaz abi iki gün dilenci derler sonra ağam paşam derler düşün sen bi haber et bana cumaya çok var daha 😆
1 k bekkiom iban bilionBirşey olmaz abi iki gün dilenci derler sonra ağam paşam derler düşün sen bi haber et bana cumaya çok var daha 😆
Cuma günü akşam söz abi camiden vurgun yapacam bozukluk olursa tümletip halledecem 😆1 k bekkiom iban bilion
Batıkent billinO değilde Ankara'da fırtına çıktı çatı falan uçacak şimdi camlar kapalı olmasına rağmen içeri rüzgar giriyor.
Eski çimento fabrikasi vardı onun arkasında 2 katlı evler var bilionBatıkent billin
İyi bilirim abi orda mı oturuyorsun Uğur Mumcu tarafını diyorsunEs
Eski çimento fabrikasi vardı onun arkasında 2 katlı evler var bilion
Yok biliyormusun diye sordum sadece😂😂İyi bilirim abi orda mı oturuyorsun
Ist oturuomİyi bilirim abi orda mı oturuyorsun Uğur Mumcu tarafını diyorsun
Orda Çekmeköyü iyi bilirim çok kez geldim Üsküdar Kadıköy Şile sahile falan gittim bir kaç kez zor şehir biz orada 3 gün duramayızIst oturuom
Sile devlet hastanesinin karşısında boğaziçi vilları var 6no yazın gel beklerimOrda Çekmeköyü iyi bilirim çok kez geldim Üsküdar Kadıköy Şile sahile falan gittim bir kaç kez zor şehir biz orada 3 gün duramayız